Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apple iPad Pro (6. gen) 12.9" Wi-Fi 128GB, Space Gray

Apple
5.999 Lej
5.499 Lej
Kedvezmény: 500 Lej 8%
Menny.:
gift.
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Termékgarancia: 12 Hónap
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. április 04.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
5.999 Lej
5.499 Lej
Kedvezmény: 500 Lej 8%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

 
 

Elképesztő teljesítménnyel. Rendkívül fejlett kijelzőkkel. Szuper­gyors vezeték nélküli kapcsolódással. Az Apple Pencil fantasztikus lehetőségeivel. És az iPadOS 16 erőteljes új funkcióival. Ez az iPad-élmény felsőfokon.

Október 26-tól kapható

 
A háttérben egy iPad Pro fehér Magic Keyboarddal és Apple Pencillel, a kijelzőn a Porondmester app látszik. Előtte egy másik iPad Pro fekete Magic Keyboarddal, a kijelzőjén egy háttérképpel
 

M2 chip.
Új fejezet a teljesítményben.

 
 

M2 chip.

Az M2 az Apple chipek új generációja. Nyolcmagos CPU‑ja akár 15%‑kal gyorsabb működést, tízmagos GPU‑ja pedig akár 35%‑kal nagyobb grafikai teljesítményt kínál. A 40%‑kal gyorsabb Neural Engine nagyobb sebességgel végzi el a gépi tanulási felada­tokat, a memória-sávszélesség pedig 50%‑kal bővült – az M2 chip szédületes teljesítménnyel és új képességekkel ruházza fel az iPad Prót. Fotó­realisztikus 3D-terveket alkothatsz, részletgazdag AR‑modelleket építhetsz, és nagy képkocka­sebességgel futó, konzol­minőségű játékokkal játszhatsz. Mindezt egész napos aksi­üzemidő mellett.

 
M2 chip
 

Filmstúdió, ami elfér a kezedben.

Az M2 nagy teljesítményű média­motorja felgyorsítja a ProRes-kódolást és ‑dekódolást. Az eddi­gieknél akár háromszor gyorsab­ban alakíthatod ProRes-formátu­múra a videós projektjeidet. Az M2 képjel­feldolgozó processzorával és az iPad Pro fejlett kameráival pedig mostantól ProRes-videókat is rögzíthetsz. Az öt stúdió­minőségű mikrofonnal és a Dolby Atmost is támogató négy hang­szórós hang­rendszerrel mozi­minőségben vehetsz fel és játsz­hatsz le hangokat.

 
 

12,9 hüvelykes
Liquid Retina XDR-kijelző.
Láthatóan fenomenális.

Élethű és részlet­gazdag képével, valamint egymillió az egyhez kontraszt­arányával a Liquid Retina XDR‑kijelző éppúgy ideális HDR-fotók és ‑videók megjelenítéséhez és szerkesztéséhez, mint filmek és tévé­műsorok nézéséhez. 1000 nites teljes kijelzős fényereje és 1600 nites csúcs­fényereje lenyűgöző, és olyan fejlett kijelző­technológiákat kínál, mint a széles, P3 szín­tartomány, a True Tone és a ProMotion. Referencia­módban pedig nagyobb szín­pontosságot nyújt a munkához.

 
 

Mini-LED‑ek.

Az extrém nagy fényerőt a kijelző mögött rács­szerkezetben elrendezett, annak teljes felületét befedő LED‑ekkel értük el. Ezek az egyedi tervezésű mini-LED‑ek 120‑szor kisebbek, mint az előző modellek LED‑jei, hogy elférjenek az elké­pesztően vékony iPad Próban. A speciálisan az iPad Próhoz tervezett optikai filmek és diffúzor­rétegek pedig a fény hatékonyabb keverésével teszik lehetővé, hogy egy mindössze 6,4 mm vastag eszköz ilyen fényerőt produkáljon.

 
 

LED-fényerő-szabályozási zónák.

Több mint 10 ezer mini-LED‑et csoportosítottunk több mint 2500 helyi fényerő-szabályozási zónába, hogy a fényerő – a megjelenített tartalomtól függően – zónánként külön-külön pontosan szabályozható legyen, és elérhessük a bámulatos, egymillió az egyhez kontrasztarányt. Így még az olyan HDR-tartalmak is élethűen jelennek meg a kijel­zőn, amelyek apró fénypontokat tartalmaznak – mint például a galaxisokat ábrázoló képek és az akció­filmek látványos robbanásai.

 
 

11 hüvelykes
Liquid Retina kijelző.
Pixelpontos. Pont kézbe illik.

 
 

Gyönyörűen hordozható.

A 11 hüvelykes iPad Pro csodaszép Liquid Retina kijelzője nemcsak a készülék kiváló hordoz­ha­tóságához járul hozzá, de hihetetlenül fejlett technológiákat is felvonultat. ProMotion és True Tone technológiát, valamint széles, P3 színtartományt használ rendkívül alacsony tükrö­ződéssel. Ezek együtt gondoskodnak arról, hogy minden nagyszerűen mutasson és gördülékenyen működjön.

 

iPadOS.
Told ki a lehetőségek határait.

Fejlesztések, amikkel még jobb a munka.

Az iPadOS 16 nagyszerű újdonságaival több mindenre leszel képes, mint eddig bármikor. Az asztali számítógépes teljesítményt nyújtó új appokkal még ha­tékonyabban telhet a munkanapod. A Porondmester funkció profi szintre emeli a multi­tasking lehetőségeit az appok átméretezésével és egymásra helyezésével. Ha pedig egy akár 6K felbontású külső kijelzőt is csatlakoztatsz, még több helyet kapsz az appok elrendezéséhez.

 
iPad Pro, amelyen a Luma Fusion app fut. Egy csatlakoztatott külső kijelzőn a Porondmester funkció multitasking-lehetőségei látszódnak
 

Kamerák.
Merülj el a felvételekben
és a társalgásban.

 

Előlapi kamera.

Az iPad Pro ultra­széles látó­szögű kamerája 12 mega­pixeles érzékelőt rejt. 122 fokos látó­szög­ével tökéletes a közösségi oldalakra szánt fotókhoz és videókhoz, FaceTime-hívásokhoz a Rivaldafény funkció­val, valamint csodás szelfikhez Portré módban. A TrueDepth kamerának köszönhetően pedig biztonságosan oldhatod fel az iPad Pro zárolását Face ID‑val.

   

Rivaldafény.

Az ultraszéles látószögű kamera és a gépi tanulás segít­ségével a Rivaldafény funkció átalakítja a video­hívásaidat. Automati­kusan követi a mozgásod a kamera előtt, hogy mindig a kép közepén tartson. Ha mások is beszállnak melléd a hívásba, a befogott kép ki­szélesedik, ha pedig távoznak, ismét össze­szűkül. A FaceTime-mal és más video­konferencia-appokkal is használható Rivaldafénnyel minden eddiginél nagyobb élmény a videohívás.

   
   

Pro kamerák.

A fejlett, széles és ultra­széles látó­szögű kamerával tökéletes fotókat és videókat készíthetsz. Az iPad Pro mostantól a ProRes-video­felvételt is támogatja, így igazi hordozható film­stúdióként is hasz­nálhatod. Az M2 chip hatékonyabb képjel­feldolgozó processzora a Smart HDR 4-et is támogatja, hogy az iPaddel készített képek még élethűbbek legyenek.

   

LiDAR.

A LiDAR-szkenner megméri, mennyi idő alatt verődik vissza a fény a tárgyakról, így mélység­térké­pet tud rajzolni a környezetedről. A segítségével magával ragadó AR‑élmények várnak rád. A haté­kony képjel­feldolgozó processzorral együttműköd­ve gyenge megvilágításban is sokkal pontosabban állítja be a képek és a videók élességét, emellett csökkenti az expozíciós időt.

   

Polycam

Planner 5D

   

Wi‑Fi 6E és 5G.
A száguldó és a szélsebes.

Villámgyors kapcsolatok.

Az iPad egyedülálló hordozható­sága mellett szuper­gyors Wi‑Fi- és mobilnet­kapcsolatot nyújt. A Wi‑Fi 6E pedig a lehető leggyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot jelenti, ezáltal gyorsabb a fényképek, dokumen­tumok és nagy méretű videó­fájlok átvitele.

   
   

5G.

Az 5G-támogatás jóvoltából gyors vezeték nélküli hálózatokhoz csatlakoz­hatsz, amikor útközben kell fájlokat letöltened, videókat streamelned, együtt­működnöd a munka­társaiddal, vagy feltöltened tartalmaidat. És mivel az iPad Pro támogatja a kategóriájában a legtöbb 5G‑sávot, több helyen aknáz­hatod ki vele az 5G előnyeit

   
   

Magic Keyboard és Apple Pencil.
Csak a képzeleted szabhat határt.

Profi kiegészítők.

Az Apple Pencillel, a Magic Keyboarddal és a Smart Keyboard Folióval még jobban kihasználhatod az iPad Pro képessé­geit. Rajzolj művészien, jegyzetelj, vagy dobj össze egy üzleti tervet. Ezekkel a sokoldalú kiegészítőkkel kibon­takoztathatod a kreativitá­sodat és hatékonyabbá teheted a munka­folyamataidat.

Magic Keyboarddal és Apple Pencillel kiegészített iPad Pro felülnézeti képe, a kijelzőn a Keynote app.
   

Apple Pencil.

A második generációs Apple Pencillel nem­csak elmé­lyülten rajzolhatsz az iPad Prón, de jegyzetelni is nagyszerű élmény rajta. Az Apple Pencil etalon a rajzolás és a dokumentum­kezelés terén: zseniá­lisan precíz és bámulatosan felhasználó­barát.

   

Az Apple Pencil új dimenziója. Az Apple Pencil-lebegtetéssel pontosan láthatod, hol fog az eszköz a kijelzőhöz érni. Így még precízebben írhatsz, skiccelhetsz és illusztrálhatsz. Az appok ikonjai és a widgetek megnőnek a főképernyőn, ahogy föléjük viszed az eszközt. Előre láthatod, hol érinted meg a kijelzőt, vízfestés előtt pedig megnézheted, hogyan keverednek majd az akvarellszínek. Az Apple Pencil-lebegtetés még gördülékenyebbé teszi az Apple Pencil használatát.

   
   

Amikor az Apple Pencilt a kijelzőhöz közelíted, akár 12 mm távolságból érzékeli a ceruza­hegy elektro­mágneses jeleit. Az M2 chip azonnal értelmezi ezeket, és meg­határozza az Apple Pencil térbeli elhelyezkedését.

   

Magic Keyboard.

A Magic Keyboardon élmény a gépelés, beépített érintő­padja pedig rengeteg új lehetőséget hoz az iPadOS használatába. Bátran neki­ülhetsz regényt írni, össze­dobhatsz egy beadandót, vagy gyorsan átfuthatod az e‑mailjeidet. A billentyűk háttér-világításúak, hogy bármilyen fényben hatékonyan dolgozhass.

   
   
   

Állapot: Új
Gyártó: Apple
Operációs rendszer: iPadOS
Bluetooth: 5.2, A2DP, LE
Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
Kijelző méret - col/inch: 12.9 inches
Kijelző felbontás: 2048 x 2732pixel
Kijelző technologia: Liquid Retina XDR mini-LED LCD, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits (typ), 1600 nits (peak)
Processzor: Apple M2
GPU: Apple GPU (10-core graphics)
RAM*: 8GB RAM
Tárhely kapacitás*: 128GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Ujjlenyomat olvasó: Igen

Paraméterek

Állapot: Új
Gyártó: Apple
Operációs rendszer: iPadOS
Bluetooth: 5.2, A2DP, LE
Wifi: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
Kijelző méret - col/inch: 12.9 inches
Kijelző felbontás: 2048 x 2732pixel
Kijelző technologia: Liquid Retina XDR mini-LED LCD, 120Hz, HDR10, Dolby Vision, 1000 nits (typ), 1600 nits (peak)
Processzor: Apple M2
GPU: Apple GPU (10-core graphics)
RAM*: 8GB RAM
Tárhely kapacitás*: 128GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Ujjlenyomat olvasó: Igen

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!