Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használt Mobiltelefon - Apple iPhone 12 Pro, Kártyafüggetlen, 128GB, Pacific Blue (kék) + ajándék 149 lej értékben

Apple
3.799 Lej
2.799 Lej
Kedvezmény: 1.000 Lej 26%
Menny.:
gift.
Elérhetőség: Szállítás alatt
Termékgarancia: 3 hónap
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 07.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
3.799 Lej
2.799 Lej
Kedvezmény: 1.000 Lej 26%
Menny.:
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretnél tenni!

Leírás és Paraméterek

iPhone 12 Pro

Behozhatatlan
előnyben.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A Pro és az 5G találkozik. Az A14 Bionic rakétaként száguld el minden más okos­telefonchip mellett. A Pro kamera­rendszer eddig nem látott szintre emeli a gyenge fény­viszonyok melletti fény­képezést – és az iPhone 12 Pro Max még ezt is képes fokozni. A Ceramic Shield előlap pedig négyszer jobban teljesít az ejtésteszten. Lássuk, mit tud!

Kevesebb keret, több kijelző

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Ránézésre üveg. Valójában páncél.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A Ceramic Shield erősebb bármelyik okostelefon-üvegnél

A legerősebb üvegborítás okos­telefonon eddig is az iPhone‑é volt. Az iPhone 12 Próval csak úgy szárnyalhatjuk túl a korábbi modellek strapabírását, ha behozunk egy vadonatúj anyagot.

Nanoméretű
kerámiakristályok

Itt lép láthatatlanul a képbe a Ceramic Shield. Az üveg belső szerkezetébe nanoméretű kerámiakristályokat építettünk be, melyek keményebbek a legtöbb fémnél. Egyszerűen hangzik, ugye? Valójában elképesztően bonyolult – a kerámia ugyanis nem átlátszó. A kristályok típusát és a kristályosság mértékét beállítva sikerült olyan különleges összetételt kialakítanunk, ami teljesen kiaknázza a kerámia ellenálló képességét, miközben átlátszó marad. Ez a technológiai áttörés tette lehetővé, hogy a Ceramic Shieldet használjuk a kijel­zőinkben. Most elsőként jelenik meg okos­telefonon, és erősebb bármelyik okostelefon-üvegnél.

Dupla ioncserés
eljárás

Nagyon fontos, hogy az üveg ne csak erős legyen, hanem karcálló is. Ezért ugyanazzal a dupla ioncserés eljárással tettük ellenállóvá a mindennapos karcolásokkal és kopással szemben, mint amit már a hátlap üvegénél is sikeresen alkalmaztunk.

Négyszer erősebb védelem,
ha leejted

A Ceramic Shielden kívül van még valami, aminek köszönhetően az előlap igazán bírja a strapát: a kijel­ző egy síkban van a telefon szélével, így még nagyobb védelmet ad. A korábbiakhoz képest négyszer olyan jól bírja, ha leejted – egy év alatt e téren iPhone még nem tett ekkora előrelépést.

 

Rozsdamentes nemesacél

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Vízi világbajnok.

Piacvezető, IP68-as vízállósági besorolás

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Négy bámulatos bevonat.

Óceánkék, arany-, ezüstszínű és grafit

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Szupergyors mobilnet

Szevasz, 5G!

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Az 5G a mobilinternet új dimenziója az iPhone-on. Eddig sosem látott sebességre képes, és a leterhelt hálózatokon is jobban működik. Mostantól útközben sem gond a nagy fájlok letöltése és kiváló minőségű HDR-filmek streamelése. Az. Idegesítő. Akadozás. Nélkül. Minden okostelefon közül az iPhone tudja kezelni a legtöbb 5G-sávot, így több helyen használhatod ki vele az 5G előnyeit. Ez a hihetetlen sebesség az appok jövőjében is páratlan lehetőségeket nyit.

Az iPhone maximálisan kihasználja az 5G‑t

Van az 5G.
És van az 5G iPhone‑on.

Azt szerettük volna, ha az iPhone 12 Pro nemcsak támogatja az 5G-t, hanem kompromisszumok nélkül a világ legjobb 5G‑élményét nyújtja. Ezért egy kicsit máshogy kellett megközelítenünk a dolgokat.

 

Az 5G-hez tervezett iPhone

Egyedi, rendkívül érzékeny és hihetetlenül hatékony antennákat és rádiófrekvenciás alkatrészeket terveztünk. Ezután minden okostelefonnál több 5G-sáv támogatását építettük be az iPhone 12 Próba, hogy még több helyen használhasd az 5G hálózatokat.

 

Optimalizált szoftver

Az alkal­mazásoktól a rendszerszintű szolgáltatásokig az egész szoftveres környezetet megvizsgáltuk, és úgy optimalizáltuk, hogy ki tudja használni az 5G minden előnyét. Számos app anélkül is ki tudja aknázni az 5G sebességét, hogy több energiára lenne szüksége.

 

Az intelligens adatforgalmi mód hatékonyan gazdálkodik az akkuval

Az iPhone okosabban vált 5G-re, ami gyorsabb rajta. Ha egy művelet – például a háttérben futó szoftverfrissítés – nem igényel 5G-sebességet, a telefonod auto­ma­ti­ku­san LTE‑re vált, hogy kevésbé merítse az akkumulátort. De amint olyasmibe fogsz, amihez kell a gyors kapcsolat – például letöltesz egy egész évadot a kedvenc sorozatodból –, az iPhone 12 Pro 5G-re kapcsol. Természetesen azt is beállíthatod, hogy a telefonod mindig az 5G-t használja, amikor csak lehet.

 

És mindez még csak a kezdet

A szolgáltatókkal közösen végzett nagy léptékű mérnöki és tesztelési munkával optimalizáltuk az 5G hálózatok működését. Az eddigi eredmények: lenyűgöző sebességek a gyakorlatban, jobb minőségű hívások, hosszabb aksiüzemidő és lefedettség az egész világon. Ez az 5G iPhone‑stílusban.

A14 Bionic

Csak az elődje ér a nyomába.

Az A14 Bionic az iparág első 5 nanométeres chipje. Korszerű alkotó­elemeinek szélessége a szó szoros értelmében csupán néhány atomnyi. Így 40%-kal több tranzisztor gyorsítja a processzort energia­takarékosabb működés mellett is, ami megnöveli az akkumulátor üzemidejét. Az új képjel­feldolgozó processzor pedig Dolby Vision-videók rögzítését teszi lehetővé – erre eddig a filmgyártásban hasz­nált profi kamerák sem voltak képesek, nemhogy egy telefon.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Generációkkal előrébb jár, mint a többi okos­telefonchip

A leggyorsabb okos­telefonchip. Már megint.

Az iPhone 12 Pro új képességei gyors chipet igényelnek. Nagyon gyorsat. A gyorsítás egyik módja, hogy több tranzisztort építünk a chipbe. Ehhez pedig vagy a chip méretét kell megnövelni, vagy a tranzisztorokét csökkenteni.

 

11,8 milliárd
tranzisztor

Mi a méret csökkentése mellett döntöttünk. Az iPhone 12 Prót az iparág első 5 nanométeres chipje hajtja. Ennek a chipnek atomokban kifejezhető méretű összetevői vannak, ami azt jelenti, hogy a tranzisztorokat elképesztően közel lehet zsúfolni egymáshoz. Vagyis az energia gyorsabban jut el egyikből a másikba – és kevesebb vész el belőle útközben. Ez a titka annak, hogy az A14 Bionic egyszerre tud gyorsabb és energia­takarékosabb lenni.

16 magos
Neural Engine

11 billió művelet másodpercenként

A Neural Engine teljesítménye ugrásszerűen megnőtt, mivel 8 helyett már 16 mag dolgozik benne. Így akár 80%-kal gyorsabbak a nagy teljesítményigényű gépi tanulási feladatok – például a fotók részleteinek feljavítása a Deep Fusionnel. A processzor speciális gépi tanulási gyorsítómoduljai is 70%‑kal gyorsabbak lettek, és bármelyik alkal­mazás kihasználhatja a chip megnövekedett teljesítményét.

Vadonatúj
képjelfeldolgozó egység

4K-s HDR-videofelvétel Dolby Vision techno­lógiával

És hogy mit jelent mindez számodra? Rengeteget. A teljes rendszeren érezhető teljesítménynövekedést. Élethűbb fotókat a Smart HDR 3‑nak köszönhetően. Részlet­gazdagabb, csúcsminőségű videókat a képjel­feldolgozó egységben újonnan megjelenő időbeli zaj­csökkentés révén. És profi stúdiók számítógépei helyett a telefonodon, felvétel közben Dolby Vision formátumba kódolt videókat. Még sosem készült az A14 Bionichoz fogható chip, és már alig várjuk, hogy lássuk, milyen csodákat alkotsz vele.


LiDAR-szkenner

Feltérképezi a Mars felszínét, így gond nélkül működik a nappalidban is.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A NASA a következő Marsra szállásnál LiDAR-technológiát használ. Az iPhone 12 Pro egy LiDAR-szkennerrel méri meg, mennyi idő alatt verődik vissza a fény a tárgyakról, és ez alapján megrajzolja a környezeted mélységtérképét. Mivel a működése ultragyors és pontos, az AR‑appok akár élethű esőerdővé is varázsolhatják körülötted a szobát, vagy megmutathatják, hogy állna egy új cipő a lábadon.

 

A technológia, melyet a NASA a Marsra szálláshoz használ

Mélységtérkép pillanatok alatt

AR a fény sebességével.

Az iPhone-t eddig is minden elemében az AR-rel való használatra terveztük, de az iPhone 12 Pro LiDAR-szkennerével teljesen új lehetőségek nyílnak.

Több információ
a nagyobb pontosságért

Részletes mélységtérkép néhány nanoszekundum alatt

A LiDAR-szkenner úgy állapítja meg a tárgyak abszolút távolságát, hogy láthatatlan fény­nyalábokat bocsát ki, és megméri, mennyi idő alatt jutnak el az adótól az objektumokig, majd onnan vissza az érzékelőhöz. A LiDAR az iOS 14 mélység­érzékelő keret­rendszereit használva állít elő hatalmas mennyiségű nagy felbon­tású adatot, amely a kamera egész látómezőjét lefedi. A nyalábok kibocsátását néhány nano­szekundumonként megismétli, folyama­tosan gyűjtve a mérési adatokat, és ezzel egyre pontosítva a mélység­térképet. Ez teljesen újraértelmezi az AR‑élményt.

AR azonnal

A LiDAR-technológia rögtön fel tudja mérni környezeted felületeit, hogy az AR‑appok haladéktalanul elkezdhessék elemezni a helyszínt, és egyedi élményeket nyújthassanak.

A helyszín geometriájának felmérése

A helyiség minden felületét aprólékosan leképezve a LiDAR pontosan oda tudja helyezni az AR-tartalmakat, ahol valóságosnak hatnak – a kanapé sarkába, a széked támlájára vagy éppen az íróasztalodon uralkodó káosz közepére. Ez sokkal kifinomultabb AR‑appoknak nyit utat. Ha például egy tájat vetítesz a nappalidba, a fű csak a padlón nő, és a fűszálak a bútorok körül fognak ringatózni, tökéletesen alkalmazkodva a szobához.

Fejlettebb objektumkitakarás

A pontosabb mélységtérkép segítségével az iPhone 12 Pro azt is jobban meg tudja állapítani, hogy a tárgyak hol helyezkednek el egymáshoz viszonyítva. Vagyis a kocsibejáródon átszaladó AR-karakterek az autód mögött, de a fa előtt fognak elrohanni – hogy te mindvégig elmélyülhess az élményben.

Sötétben is
látó kamera

Portrék Éjszakai módban

A LiDAR képességeit a Pro kamera­rendszer is kihasználja – például félhomályban akár hatszor gyorsabban fókuszál. A mélységtérképnek köszönhetően már a széles látószögű kamerával is készíthetsz portrékat Éjszakai módban. Sőt, a Neural Engine félhomályban is olyan portréfotókat alkot, amelyeken gyönyörűen elmosódó háttér előtt élesen rajzolódnak ki az arcok.

Pro kamera­rendszer

Fényévekkel jobb Éjszakai mód.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Az Éjszakai mód a széles és az ultraszéles látószögű kamerán is működik, és minden eddiginél bámulatosabb esti képeket készíthetsz vele. A LiDAR jóvoltából már portrékat is fotózhatsz Éjszakai módban. A széles látószögű kamera pedig 27 százalékkal több fényt enged be, így éjjel-nappal részlet­gazdagabb és élesebb képek készülhetnek.

 

Az ƒ/1,6-os fényrekeszű széles látószögű kamera 27%‑kal több fényt fog be

Új, héttagú széles látószögű objektív a széltől szélig éles képekért

Az új optikai kép­stabilizálás másod­percenként 5000 igazítást végez

Akár 6-szor gyorsabb automatikus élesség­állítás gyenge fényben a LiDAR segítségével

 

12 Pro Max.
Camera Maxima.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A nagyobbik iPhone a Pro kamerarendszert is kimaxolja. A 47 százalékkal nagyobb érzékelő és a nagyobb méretű képpontok hatalmas mértékben növelik a széles látószögű kamera fénybefogadó képességét. Az új optikai kép­stabilizálás a lencse helyett az érzékelőt stabilizálja, így a képeid élesek lesznek – még ha nem is tudod stabilan tartani az iPhone‑odat. Az új, 65 mm‑es telefotó­kamerával pedig jobban ráközelíthetsz a portréid alanyára.

 

87%-kal jobb minőségű felvételek gyenge fény­viszonyok közt

Ötszörös
optikaizoom-tartomány

Nagyobb, 1,7 μm-es képpontok

Új szenzor­­mozgatásos optikai kép­stabilizálás

Menet közben is stabil.

Az iPhone 12 Prón működő optikai kép­stabilizálás (OIS) másodpercenként 5000-szer – az iPhone 11 Próhoz képest ötször gyorsabban – igazít a széles látószögű kamerán, ami fantasztikusan éles fotókat és stabil videókat eredményez. Az iPhone 12 Pro Max széles látószögű kamerájának stabilizálásához azonban egy egészen másfajta rendszert kellett kifejlesztenünk.

Új kamera,
új OIS

Az iPhone 12 Pro Maxot nagyobb méretű széles látószögű érzékelővel láttuk el, amelynek a képpontjai is nagyobbak, hogy több fény begyűjtésével élethűbb és gazdagabb színvilágú fotókat készíthess. Ezért olyan megoldást dolgoztunk ki, amely kizárólag az érzékelő mozgatásával tudja minden eddiginél jobban stabilizálni a képet. Ez a szenzor­mozgatásos OIS, mely újraírja a kép­stabilizálás szabályait.

DSLR-technológia
iPhone méretben

Mostanáig csak a DSLR-kamerák voltak képesek szenzor­mozgatásos kép­stabilizálásra. Ez az első alkalom, hogy a techno­lógia megjelenik az iPhone‑ban. Akár a gyerekekkel fogócskázol a parkban, akár egy földúton tartod ki az iPhone-od az autó ablakán, a felvételeid mostantól stabilabbak és élesebbek lesznek, mint valaha.

 

A portrék éjszaka
is életre kelnek.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A széles látószögű kamerával Éjszakai módban készített portrék élénk színekkel kápráztatnak el, a háttérfényeket – például az épületekből kiszűrődő vagy az utcai világítást – pedig gyönyörű bokeh effekt emeli ki.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Elég egyetlen apró fényforrás ahhoz, hogy a LiDAR és az A14 Bionic chip kirajzolják az előtér minden mintáját és textúráját, és a helyiség egészét valósághű színekben örökítsék meg.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Közepesen erős vagy gyenge megvilágításnál működésbe lép a Deep Fusion: a Neural Engine több eltérő expozíciójú felvétel pixelenkénti elem­zésével hihetetlen részletességű képet készít a nagyítóról, a lányról és a falról.

 

Így alkottuk meg a Deep Fusiont.

Világosban könnyű éles és részletgazdag fotókat készíteni. A közepesen és gyengén megvilágított jelenetekhez – például a hajnali tájképekhez és a gyertya­fényes vacsorákhoz – bekapcsol a Deep Fusion, és kirajzolja azokat az apró részleteket, amiktől igazán nagy­szerű lesz a fotód.

 

Több expozícióból
egyetlen kép

 

Az alapok ugyanazok, mint a HDR‑képeknél. Amikor lefotózol valamit, a kamera valójában egy egész sorozatot készít különböző expozíciójú képekből. A HDR-felvételt e képek egyesítésével hozza létre, kiválasztva a tárgyadnak legelőnyösebb expozíciót, növelve a csúcs­fények és az árnyékok részlet­gazdagságát, és csökkentve a képzajt.

 

Képpontok millióit
elemzi valós
időben

 

Az iPhone 12 Prón működő Deep Fusion tovább megy annál, amit a HDR tud. Képpontról képpontra végigfuttatja a multiexpozíciós sorozat felvételeit az A14 Bionic Neural Engine modulján, mely egyenként kiválogatja a lehető legjobb élességet, legélethűbb színeket, valamint legrészletesebb csúcs­fényeket és árnyékokat eredményező kép­pontokat, majd ezeket egyesíti a csodálatosan részletgazdag végső fotóvá.

 

80%-kal gyorsabb
Neural Engine

 

A Deep Fusion egyetlen más okos­telefonon sem található meg – és az A14 Bionic sebességének köszönhetően most jobban és gyorsabban működik, mint valaha. Az iPhone idei egyik nagy újdonsága, hogy a technológiát az összes kamerára, így az előlapi TrueDepth kamerára is kiterjesztettük. Mostantól bármit is fotózol, biztos lehetsz benne, hogy a vég­eredmény páratlanul részletgazdag lesz.

 

Kifinomult Portré mód.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A fejlettebb gépi tanulásnak köszönhetően az iPhone 12 Pro minden korábbinál jobban el tudja különíteni a fotó­­alanyt a háttértől. Vezérlőivel a háttér elmosódottságát és az arcokra vetülő fény erősségét is szabályozhatod.

 

Részletgazdag fotók. Egy pillanat és a mesterséges intelligencia műve.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A Smart HDR 3 minden fotódon auto­ma­ti­ku­san finomhangolja a csúcsfényeket, az árnyékokat és a kontúrokat. Még a ragyogó déli napsütésben készített képen is jól látszanak a nő arcának részletei, az árnyékos részeket pedig a rendkívül mély feketék teszik igazán élethűvé.

 

A Smart HDR 3-nak köszönhetően a kép tökéletesen örökíti meg a naplemente előtti pillanatok varázslatos hangulatát, kiemelve a szikla legapróbb részleteit, miközben az ég halvány­kék árnyalatát is pontosan visszaadja.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A Smart HDR 3 finomhangolja a fehér­egyensúlyt, és a megtörő hullám habjának formája és apró részletei a gyors mozgás ellenére is tökéletesen kirajzolódnak.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A Smart HDR 3 – gépi tanulást használva – az arcokon túl már a kép többi elemét is fel tudja ismerni, és anélkül emeli ki a kiszáradt talaj repedéseit és a domboldal durva felületét, hogy közben az ég kékje zajossá válna.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

Egy kamera, ami fotósként gondolkodik.

A Smart HDR 3 funkcióval a kamera úgy tudja azonosítani a hétköz­napi fotó­témák elemeit, mintha emberi szemmel látna. A fotó különböző részeit ezután egyenként igazítja ki, hogy a végeredmény a lehető legélethűbb legyen.

Fejlett
gépi tanulás

A funkció neurális hálózatokból meríti tudását, melyeket azzal tanítunk be, hogy sokszor ismételve mutatunk nekik különböző szituációkban készült képeket. Az A14 Bionic Neural Engine‑je az emberi agyhoz hasonlóan egy idő után megtanul felismerni bizonyos jeleneteket.

80%-kal gyorsabb
Neural Engine

Intelligens képfeldolgozási döntések

A Neural Engine azonnal felismeri a témákat, és megkülönbözteti az épületeket az égtől, a hófödte hegyeket a felhőktől – sőt, még az ételt is az alatta lévő tányértól. Így pontosan meg tudja határozni, hogy a kép mely részein és milyen mértékben hangsúlyozza ki a textúrákat, illetve állítsa át a kontrasztot, a fehér­egyensúlyt vagy a telítettséget a lehető legélethűbb végeredményhez.

 

iPhone 12 Pro Maxszal fényképezve.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A 65 mm‑es telefotókamera 2,5‑szeres zoomjával lefotózhatod az apró részleteket anélkül, hogy közelebb mennél a képed alanyához.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A széles látószögű kamera érzékelőjének nagyobb képpontjai képesek előhozni az alig kivehető mintázatokat és textúrákat, elképesztően részlet­gazdaggá téve a fotóidat – külön megvilágítás nélkül is.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A színek szinte bármilyen fényben megkapóan valósághűek – mint a ruha áttetsző vörösei vagy a háttér neonfényeinek élénk színei.

 

Fókuszban a lényeg.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro Max

Ultraszéles látószögű

13 mm-es fókusztávolság

120 fokos látószög

ƒ/2,4-es fényrekesz

Öttagú objektív

Lencsekorrekció

Széles látószögű

26 mm-es fókusztávolság

1,4 µm-es képpontok

ƒ/1,6-os fényrekesz

Focus Pixels technológia az összes képponton

Héttagú objektív

Optikai kép­stabilizálás

Telefotó

52 mm-es fókusztávolság

ƒ/2,0-s fényrekesz

Focus Pixels technológia

Hattagú objektív

Optikai kép­stabilizálás

 

Ultraszéles látószögű

13 mm-es fókusztávolság

120 fokos látószög

ƒ/2,4-es fényrekesz

Öttagú objektív

Lencsekorrekció

Széles látószögű

26 mm-es fókusztávolság

1,7 µm-es képpontok

ƒ/1,6-os fényrekesz

Focus Pixels technológia az összes képponton

Héttagú objektív

Szenzor­mozgatásos optikai kép­stabilizálás

Telefotó

65 mm-es fókusztávolság

ƒ/2,2-es fényrekesz

Focus Pixels technológia

Hattagú objektív

Optikai kép­stabilizálás

 

Hamarosan érkezik

Apple ProRAW. Abszurd mennyiségű kreativitás a kezedben.

A ProRAW formátum a standard RAW-adatok mellett az Apple képfeldolgozási folyamatának adatait is tartalmazza. Mivel a képeket így már a zaj­csökkentés és a többféle expozíción alapuló javítások utáni állapotukban kezdheted el szerkeszteni, több időd marad a színek és a fehér­egyensúly finomhangolására.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Dolby Vision

700 millió szín. Lenyűgözően szép felvételek.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Az első kamera, amely Dolby Vision techno­lógiával rögzít

Az iPhone 12 Pro az eddigi 8 bites helyett már 10 bites, sokkal élethűbb – 700 millió szín megjelenítésére képes – HDR‑videókat tud felvenni. Ami még ennél is jobb: a filmiparban használatos Dolby Vision formátumban is rögzít. Ráadásul szerkesztheted Dolby Vision-videóidat, és AirPlayjel nagyobb képernyőn is megcsodálhatod a legapróbb részleteket.

Új profi videoélmény. Csak az iPhone-on.

Már az is óriási lépés volt, hogy 8‑ról 10 bites HDR-videofelvételre váltottunk – ami sokkal több rögzített színt eredményez. Azonban a felvételtől a lejátszásig Dolby Vision formátumú videokezelés még a filmiparban hasz­nált kameráknál is többre teszi képessé az iPhone 12 Prót.

Valós idejű
Dolby Vision-
rögzítés

A Dolby Vision-fényelés egy időigényes eljárás, amit manapság egyszerre végeznek el az egész filmen az utómunka-stúdiók profi számítógépeit használva. De ez a masszív munkafolyamat mostantól elfér a zsebedben. Ehhez kifejlesztettünk egy teljesen új, dinamikus Dolby Vision-képjavítási módszert, amely menet közben alkalmazható minden egyes képkockán.

Az Apple saját képjel­feldolgozója

Hogyan működik? Az iPhone 12 Pro hisztogramot, azaz színtónus­eloszlási grafikont készít minden egyes képkockáról azzal, hogy a képkocka két expozícióját továbbítja az Apple tervezte képjelfeldolgozónak. Majd ezen hisztogram alapján hozza létre a Dolby Vision-metaadatokat. Mindez valós időben történik az A14 Bionic észbontó sebességének köszönhetően.

Dolby Vision-szerkesztés
okos­telefonon

Az iPhone 12 Pro előtt az okostelefonok felvenni sem tudtak Dolby Vision-videót – nem hogy szerkeszteni. Ezeket a felvételeket viszont mostantól közvetlenül az iPhone‑odon, a Fotók, az iMovie vagy a Clips appban szerkesztheted. Vagy Macen, a Final Cut Próval (az ezt támogató verzió még idén érkezik).

Dolby Vision
a felvételtől a lejátszásig

Az iPhone 12 Pro szédületesen gyors chipje 4K‑s Dolby Vision-videók rögzítését teszi lehetővé akár 60 képkocka/s sebességgel. A felvételeket ezután a már ismert módokon, könnyedén szerkesztheted a mobilodon. A kész filmeket pedig egy koppintással átlőheted a tévédre AirPlayjel. Ezt az elképesztő élményt egyetlen másik telefon sem tudja nyújtani.

 

Minde éjjel filmbe illő.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

 

A széles látószögű kamera nagyobb érzékelői sokkal több részletet hoznak ki az árnyékokból. Ha művészi látványossággal szeretnéd megörökíteni a mozgást egy adott helyszínen, helyezd az iPhone-od állványra, és az Éjszakai móddal mostantól akár alkonyattól pirkadatig tartó time-lapse-videókat is készíthetsz.

 

87%‑kal jobb teljesítmény éjszakai videózáshoz az iPhone 12 Pro Maxon


Új képjel­feldolgozó processzor hatékonyabb zajcsökkentéssel a részle­tesebb képekért

 

TrueDepth kamera

Az Éjszakai móddal sosincs túl késő egy szelfihez.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Az Éjszakai mód az előlapi kamerára is megérkezett, így gyengébb fényekben még részletgazdagabb és természetesebb színárnyalatú fotókat készíthetsz magadról. Az előlapi kamerán emellett a Deep Fusion, a Smart HDR 3 és a Dolby Vision-felvétel is működik. Így minden fényben a legjobb arcodat mutathatod.

 

Super Retina XDR‑kijel­ző

Tengernyi pixel.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Mitől lehet még jobb a legnagyobb fényerejű kijel­zőnk? Attól, hogy nagyobb. Az új lapos dizájnú keret élei, valamint egyedi, rugalmas OLED‑ünk jóvoltából egészen a peremig vihettük a kijel­ző bámulatos színminőségét, fényerejét és kontrasztját.

Akár1200 nitcsúcsfényerő a
HDR-fotókhoz és ‑videókhoz

 

2 000 000:1kontrasztarány a színhű fekete és az
élénk fehér árnyalatokért

 

Több mint 3,4 millió képpont az iPhone 12 Pro Maxon –
a legtöbb az iPhone történetében

 

Turbótöltés vezeték nélkül.

A mágnesek mindig tökéletesen a helyükre pattannak, hogy még gyorsabb lehessen a vezeték nélküli töltés.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

iOS 14

Ugorj a lényegre.

Az iOS 14 számos gyorsparanccsal segít több mindent egyszerűbben megoldani, amikor csak szükséged van rá.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Az Apprészletek az appok adott feladatokra használható kis részei, melyek­kel gyorsan elintézhetsz olyasmiket, mint a parkolójegy­­váltás vagy az étel­rendelés.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Az áttervezett widgetek egy szem­pillantás alatt megmutatják az összes információt, ami érdekel – közvetlenül a főképernyőn.

 

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

A Rögzített beszélgetések funkcióval a lista élén tarthatod azokat, akikkel a leg­többet beszélgetsz az Üzenetekben.

 


Beépített adatvédelem.

Az iPhone‑t úgy terveztük, hogy adataidat teljes biztonságban tudhasd rajta. A Face ID által gyűjtött adatok soha nem hagyják el az iPhone‑odat, és biztonsági másolat sem készül róluk az iCloudba vagy más tárhelyre. Az iOS még azelőtt tájékoztat az appok adatvédelmi gyakorlatáról, hogy letöltenéd őket. Amikor Apple Payjel fizetsz, bankkártyád számát nem osztjuk meg a kereskedővel. És még sorolhatnánk.

 

A dobozon kívül is találkozhatsz remek innovációinkkal: csökkentettük karbon­lábnyomunkat.

Notebook GSM - Apple iPhone 12 Pro Max Mobiltelefon, Kártyafüggetlen, 128GB, Fekete

Ez a szén-dioxid-csökkenés olyan a bolygónknak, mintha egy év alatt 450 000 autóval kevesebb lenne az utakon.

Sokan sosem bontják ki a telefonjukhoz kapott hálózati adaptert és EarPodst, ezért ezeket mostantól egyik iPhone-hoz sem mellékeljük. Helyettük USB‑C – Lightning gyorstöltő kábel kerül a dobozba. Ezzel kisebb lesz a termékek csomagolása, vagyis több doboz fér egy szállítmányba. Végeredményként kevesebb szállítmány visz el ugyanannyi terméket. Emellett beszállítóinknál folyamatban van az áttérés a megújuló energiával való gyártásra. Mindez több mint 2 millió tonnával csökkenti éves szén-dioxid-kibocsátásunkat.

 

Még az apróságokra is nagyon figyeltünk.


Világszerte a legjobb lefedettség

Az iPhone 12 Pro akár 20 5G-sávot és akár 32 LTE-sávot is képes kezelni – ez több minden más okos­telefonnál. Így tudja biztosítani a világ legtöbb helyen használható roamingját.

Megduplázza az alaptárhelyet

Szín:  
Gyártó: Apple
Megjelenés időpontja: 2020, Október 13
Operációs rendszer*: iOS
Mobilhálózat: GSM / CDMA / HSPA(3G) / EVDO / LTE(4G) / 5G
SIM-kártya: Nano-SIM és/vagy eSIM
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
Wifi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
Helymeg­határozás: A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS
NFC: Igen
SAR EU: 0.99 W/kg (fejre mért) 0.99 W/kg (testre mért)
Por-, csepp- és vízállóság*: IP68 besorolású, por- és vízálló (6 m-ig 30 percig)
Készülék méret*: 146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Készülék tömeg*: 189 g
Kijelző méret - col/inch: 6.1 inches
Kijelző felbontás: 1170 x 2532pixel
Kijelző technologia: Super Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)
Rendszer chip: Apple A14 Bionic (5 nm)
Processzor: Hexa-core (2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm)
GPU: Apple GPU (4-core graphics)
RAM*: 6GB RAM
Tárhely kapacitás*: 128GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Arcfelismerő funkció: Igen
Ujjlenyomat olvasó: Nem
Elsődleges kamera felbontása: 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS
Előlapi (selfie) kamera felbontása: 12 MP, f/2.2, 23mm (wide), 1/3.6
Elsődleges kamera videofelvétel: 4K@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, 10‑bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), stereo sound rec.
Előlapi (selfie) kamera videofelvétel: 4K@24/30/60fps, 1080p@30/60/120fps, gyro-EIS
Akkumulátor kapacitás*: Li-Ion 2815 mAh
Wireless töltés *: Igen
Töltési sebesség*: Gyors töltés 20 W
Elméleti készenléti idő*: 81 óra

Paraméterek

Szín:  
Gyártó: Apple
Megjelenés időpontja: 2020, Október 13
Operációs rendszer*: iOS
Mobilhálózat: GSM / CDMA / HSPA(3G) / EVDO / LTE(4G) / 5G
SIM-kártya: Nano-SIM és/vagy eSIM
Bluetooth: 5.0, A2DP, LE
Wifi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, hotspot
Helymeg­határozás: A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS
NFC: Igen
SAR EU: 0.99 W/kg (fejre mért) 0.99 W/kg (testre mért)
Por-, csepp- és vízállóság*: IP68 besorolású, por- és vízálló (6 m-ig 30 percig)
Készülék méret*: 146.7 x 71.5 x 7.4 mm
Készülék tömeg*: 189 g
Kijelző méret - col/inch: 6.1 inches
Kijelző felbontás: 1170 x 2532pixel
Kijelző technologia: Super Retina XDR OLED, HDR10, 800 nits (typ), 1200 nits (peak)
Rendszer chip: Apple A14 Bionic (5 nm)
Processzor: Hexa-core (2x3.1 GHz Firestorm + 4x1.8 GHz Icestorm)
GPU: Apple GPU (4-core graphics)
RAM*: 6GB RAM
Tárhely kapacitás*: 128GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Arcfelismerő funkció: Igen
Ujjlenyomat olvasó: Nem
Elsődleges kamera felbontása: 12 MP, f/1.6, 26mm (wide), 1.4µm, dual pixel PDAF, OIS
Előlapi (selfie) kamera felbontása: 12 MP, f/2.2, 23mm (wide), 1/3.6
Elsődleges kamera videofelvétel: 4K@24/30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, 10‑bit HDR, Dolby Vision HDR (up to 60fps), stereo sound rec.
Előlapi (selfie) kamera videofelvétel: 4K@24/30/60fps, 1080p@30/60/120fps, gyro-EIS
Akkumulátor kapacitás*: Li-Ion 2815 mAh
Wireless töltés *: Igen
Töltési sebesség*: Gyors töltés 20 W
Elméleti készenléti idő*: 81 óra

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!