Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apple Watch Series 8 GPS 45mm, Silver (ezüst)

Apple
2.899 Lej
2.399 Lej
Kedvezmény: 17%
Menny.:

Gyönyörű.
És az is marad.

Elérhetőség: Raktáron
Termékgarancia: 12 Hónap
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. december 12.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
2.899 Lej
2.399 Lej
Kedvezmény: 17%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Nagy lépés az egész­ségért.

 

Apple Watch Series 8 hardver földgömb számlappal

 

Nélkülözhetetlen társad most még többet tud. Új test­hőmérséklet-figyelés funkciója hasznos infor­mációkkal szolgál a menstruá­ciós ciklusodról. Az Ütközés­észlelés a segítségedre lehet vész­helyzetek­ben. Az Alvás­fázisokkal alaposabban megismerheted alvási szokásaidat, a tovább­fejlesztett Edzés appal pedig új lehető­ségeket próbálhatsz ki a moz­gáshoz. Az egészség órája a jövőből minden eddiginél jobban mutat.

 

Dizájn és strapabíróság

Gyönyörű.
És az is marad.

 

 

Egységesen letisztult. Határtalanul dizájnos.

 

Az Apple Watch Series 8 kijelzője nagy, gyönyörű, és mindig be van kapcsolva. A keskeny peremnek köszönhetően a teljes előlapot kitölti, elegánsan hozzásimulva az óratok íveihez.

 

 

Mindig bekapcsolt Retina kijelző. Lenyűgöző ránézni. Élmény használni.

 

A ragyogó, mindig bekapcsolt kijelzőn a részletgazdag számlapok csodásan mutatnak, és az órád felemelése nélkül is könnyen leolvashatók. A nagyobb kijelzőn jól elférnek a kedvenc komplikációid, és könnyű koppintani, gépelni és lapozni rajta.

 

 

Nagyon bírja
a gyűrődést.

A gyönyörű, teljes előlapot kitöltő, mindig bekapcsolt kijelzőt olyan innovatív megoldások felhasználásával alkottuk meg, melyek rendkívüli tartósságot biztosítanak. A vastag óraüveg, a robusztus vonal­vezetés és a sík alap ellenállóvá teszi a repedések­kel szemben.

 

Repedésálló

Strapabírónak terveztük.

Porálló

IP6X tanúsítással.

Vízálló

WR50-es vízállóság, hogy úszhass is vele.

 

 

Egészség

Egészségről, tudatosan.

 

 alt=

 

Minél többet tudsz az egészségedről, annál többet tehetsz érte. Az Apple Watch Series 8 fejlett érzékelőkkel segít alaposabban meg­ismerni az általános állapotodat.

 

Test­hőmérséklet-figyelés.

Értsd meg jobban a ciklusod.

 

Az Apple Watch Series 8 alvás közben új, innovatív érzékelővel követi a test­­hőmérsékletedet, megmutatva, ho­gyan alakul az idővel. A Ciklus­követés erre ala­pozva tudja vissza­menőleg meg­becsülni a pete­érésed idejét, amely hasznos lehet a család­ter­vezéshez. A pulzus­mérésekkel és a ciklus­napló adataival kiegészítve így részletesebb képet kaphatsz a menstruációs ciklusodról.

 

 alt=

 

 alt=

Egyszerűbben megbecsülhető, mikor ovulálhattál.

   

 alt=

Menstruáció előrejelzése. Könnyebb követni.

A csuklódon mért hőmérsékleted alapján jobb előre­jelzéseket kaphatsz a menstruációd­ról. Mostantól pedig arról is tud értesíteni az órád, ha a naplózott adataid lehetséges eltérést mutatnak a ciklusodban, például szabály­talan vagy elhúzódó menstruá­ciót. Ciklus­előzményeidet az orvosoddal is megoszthatod, hogy részletesebb információkra alapozhassátok beszélgetéseiteket.

Ciklus­követési adataid az eszközödön maradnak, és titkosításra kerülnek, amikor a telefonodat jelkód, Touch ID vagy Face ID segítségével lezárod.

   

Álmaid órája.

Az Alvás app az alvás­időd rögzítése mellett azt is meg­mutatja, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

 alt=

   

Készíts EKG-t, bármikor.

Az Apple Watch Series 8 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni.

   

Véroxigénszint-mérés. Egy frissítő innováció.

Az Apple Watch Series 8 figyelemre méltó érzéke­lőjével és a hozzá tartozó alkalma­zással bármikor ellenőriz­heted a véroxigén­szinted. Az órád emellett a háttérben is végez méréseket, ezeket az adatokat pedig bármikor áttekintheted.

 alt=

   

 alt=

Gyógyszer- és vitamin­szedés óramű­pontossággal.

Az Apple Watchon egyszerűen naplózhatod, hogy mikor vetted be a gyógyszereid, a vitaminjaid vagy a táplálék­kiegészítőid, és a Gyógyszerek appban diszkréten és átláthatóan követheted a felvitt adatokat.

   

Biztonság

Innováció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Ütközésészlelés. Segélykérés automatizálva.

 

Az Apple Watch Series 8 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűjtöttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

 

 

256 g

A magas méréshatárú gyorsulásmérő akár 256 g erőhatást is érzékel.

 

1 M

Több mint 1 millió órányi, valós balesetek­ből és vezetési helyzetekből származó adat alapján fejlesztve.

Esésészlelés.

Az Apple Watch Series 8 észleli, ha nagyot esel, és segély­hívást indít, ha mozgás­képtelen állapotba kerülsz. A funkció optima­lizá­lása az Edzés app használata közben történik.

Vészhelyzet – SOS.

Ha hosszan lenyomod az oldalsó gombot, az Apple Watch képes hívást indítani a helyi sürgősségi segély­szolgálatok irányába, valamint megosztani velük, hol vagy.

   

 

Fitnesz

Nagyon
megmozgat.

   

 

Új lehetőségek az edzéshez. Érj el új személyes csúcsokat.

 

Guggolás, spinning, fartlek vagy bármi más – a tovább­fej­lesztett Edzés appban az Apple Watchnak van hozzá egy edzése. Az új Edzés­nézetekkel pedig fejlettebb mérő­számokat, például pulzus­zónákat és személyre szabott intervallumokat is láthatsz, hogy kitartson a lendületed.

   

Pulzus­zónák.

Mérd fel gyorsan, hogy épp milyen intenzitással edzel. Az órád az egész­séggel kap­csolatos adataid alapján automatikusan ki­számítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tarto­mányokat.

   

Edzések a terveid szerint.

Alakítsd az aktív és a pihenési intervallumokat a saját edzési stílu­sodhoz. Menet közben tempó-, pulzus-, lépés­frekvencia- és teljesítmény­értesítéseket is kaphatsz. Formáld magadhoz, hogy a legjobb formád hozhasd.

   

Hívd ki magad egy versenyre. Újra meg újra.

Ha van olyan futó- vagy bringa­útvonalad, amin gyakran edzel, verse­nyezhetsz a legjobb vagy a legutóbbi időddel. A Verseny útvonala funkció valós idejű informá­ciókkal is segít felülmúlni a korábbi eredményed.

   

Kapcsolattartás

Mindenhez közel
lehetsz, ami fontos.

Kapcsolatban a világgal.

Telefonálj, küldj üzeneteket, streamelj zenét és indíts segélyhívást.

   

Térképek. Engedd, hogy az órád vezessen.

   

Apple Pay.

Fizess az óráddal, egyetlen mozdulattal az Apple Payjel.

   

Alacsony töltöttségű mód. Ha jól jönne a hosszabbítás.

 

Az akkumulátor 18 órán át bírja – vagy akár 36 órán át, ha bekapcsolod az új, alacsony töltöttségű módot. Ez remek megoldás, amikor nincs a köze­led­ben a töltőd, például egy hosszú repülőúton.

   

App Store és számlapok

Ahány óra, annyi stílus.

Kedvenc appjaid, az órádon is.

 

Az App Store ban több tízezer alkalmazást érhetsz el közvetlenül az Apple Watchodról – így bármiért rajongsz, tökéletesen sze­mélyre szabott eszközként használhatod.

 

Egyedülállóan mutat.

Az órád számlapját kedved szerint alakít­hatod a komplikációkkal, ráadásul mostantól a Nike számlapok is mindenki számára elérhetők.

   

Környezet­védelem

 

Termékeink környezeti láb­nyomáért teljes élet­ciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watchot úgy terveztük meg, hogy számos tulajdonságával hozzájárulhasson a környezeti hatások csökkentéséhez.

 

 

Akkumulátor kapacitása Li-Ion 308 mAh
Autonomia 16h
Feltöltés típusa Wireless
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei 1.9 inches
Kijelző típusa Retina LTPO OLED, 1000 nits (peak)
Kompatibilis operációs rendszer iOS
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 42g
Számára Apple iPhone felhasználók
Szenzorok Magasságmérő
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Fehér
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Paraméterek

Akkumulátor kapacitása Li-Ion 308 mAh
Autonomia 16h
Feltöltés típusa Wireless
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei 1.9 inches
Kijelző típusa Retina LTPO OLED, 1000 nits (peak)
Kompatibilis operációs rendszer iOS
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 42g
Számára Apple iPhone felhasználók
Szenzorok Magasságmérő
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Fehér
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!