Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apple Watch Ultra Cellular, 49mm, Titántok, Kék/Szürke terep pánt M/L

Apple
4.999 Lej
4.299 Lej
Kedvezmény: 700 Lej 14%
Menny.:
gift.
Elérhetőség: Szállítás alatt
Termékgarancia: 12 Hónap
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. június 07.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
4.999 Lej
4.299 Lej
Kedvezmény: 700 Lej 14%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Bemutatjuk
csúcs­teljesítményű
óránkatazoknak, akik új csúcsokra törnek.

 

 

Kaland­vágyóknak.

 

Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watcha. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak.

 

Dizájn

Bravúros
tervezés.

 

 

Masszívnak tűnik.
Mert az is.

 

Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakí­tot­tuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózió­álló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafír­kristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét meg­növeltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.

 

  • 49 mm-es titántok
  • 100 méterig vízálló
  • MIL-STD 810H szabvány szerint tesztelve
  • IP6X porállóság

 

Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző.

 

A mindig bekapcsolt Retina kijelzőnek a direkt napfény sem okoz gondot. Lenyűgöző, 2000 nites maximális fényereje két­szerese bármely más Apple Watchénak. A nagyobb kijelzőfelületnek köszönhetően pedig több hely jut az edzések mérő­számainak és a részlet­gazdag szám­lapoknak is.

 

 

Útjelző számlap Éjszakai üzemmóddal.

 

A kifeje­zetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző szám­lapon nyolc komplikáció is elfér, a szám­kört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforga­tásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros kör­vonalakkal jelenik meg.

 

 

Akció indul.

 

Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezé­relheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

 

 

Minden nagyon a helyén van.

 

Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe.

 

GPS-antenna

A kétfrekvenciás precíziós GPS pontos helymeghatározással segíti a távolságok és a tempó kiszámítását, valamint az útvonaltervezést.

 

Művelet gomb nemzetközi narancssárga színben

Jelölhetsz vele útpontot vagy indíthatsz visszakövetést az Iránytűben. Vezérelheted az edzéseidet, vagy megkezdhetsz egy merülést. Ha hosszan megnyomod, aktiválhatod a szirénát. És ez még csak néhány példa, hogy mi mindenre használhatod.

 

Két hangszóró

Az óra egy második hangszórót is kapott, így jobban hallhatók rajta a hívások.

 

Sziréna

Ha bajba kerülsz, 86 decibeles hangjelzést képes kiadni, amely akár 180 méteres távolságból is hallható.

 

Az aksi is jól bírja a tempót.

 

Senki sem szeretne egy háti­zsákos túra má­sodik napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korall­zátonynál bú­várkodva az akkumu­látor miatt aggódni. A minden eddi­ginél hosszabb üzem­idővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart.

 

Túrázás, futás, merülés. Mindhez van egy szíjunk.

 

Egy bármilyen sportolónak ideális sport­óra meg­alkotásához egyedi megközelítésre volt szükség. Ezért a kőkemény túrák, az álló­képességi és a vízi sportok rajongóinak szánt speciális szíjakra épp olyan kiemelt figyelmet fordítottunk, mint magára az órára.

 

 

Állóképesség

Még tovább.
Még messzebbre.

 

 

Akár újra­kezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem minden­napi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.

 

 

Erőt adó számok.

 

Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a telje­sít­ményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérő­számokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid meg­dön­téséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.

 

Pulzus­zónák.

Gyorsan láthatod, milyen intenzi­tással edzel. Az órád az egész­séggel kapcsolatos adataid alapján automatikusan ki­számítja és személyre szabja az edzési zónáidat, de akár te is beállíthatsz magadnak tarto­mányokat.

   

Futótechnika.

Vedd fel az edzés­nézeteidbe a Lépés­hosszt, a Talaj­érintési időt és a Vertikális oszcillációt. Ezek az adatok segítenek megérteni, hogy mennyire hatékonyan futsz.

   

Futási teljesítmény.

Megmutatja, hogy éppen milyen erő­bedobással futsz, és segít a szinten tartásban.

   

Művelet gomb. Fuss óraműpontossággal.

Szabd személyre a Művelet gombot, így elképesztő precizitással mér­heted a fejlődésedet – vezérelheted vele az edzéseidet, részidőket jelölhetsz, vagy a következő intervallumra is válthatsz.

   

Egy igazán élenjáró GPS.

 

Akár városi utcákon, akár a természetben edzel, egy kiemel­kedően pontos mérő­számokra vágyó sportoló­nak elenged­hetetlen a megbízhatóan működő GPS. Az Apple Watch Ultra új két­frekvenciás precíziós GPS-rendszere még a legna­gyobb kihívást jelentő helyeken is elké­pesztően pontos.

 

   

Helymeghatározás gördülékenyen.

 

Egy hagyomá­nyos L1 sávos GPS általában tökéletes megoldást jelent a legtöbb embernek. Ám, ha magas épületek, fák vagy sűrű lombok állnak a műhold­jelek útjába, már nem ilyen egyszerű a helyzet. Az újabb L5 sá­vos GPS fejlettebb jel­feldolgozást tesz lehetővé, mely kevesebb hibát és stabilabb jelet biztosít még zsúfolt városokban is.

 

 

Kétfrekvenciás precíziós GPS

L1 és L5 sávos GPS – szenzációsan pontos hely­meghatározás és mérő­számok

   

Két frekvencia. Egy precíz megoldás.

 

Az Apple Watch Ultra L1 és L5 sávos GPS-t egyesítő, új tervezésű antennája nagyobb tartományban is hihetetlenül energia­takarékosan működik. Két különböző frekvencia adatait kombinálja, amely rendkívül pontos távolság-, tempó- és útvonal-kalkulációkat eredményez.

 

   

Sűrűn beépített nagyvárosi környezetben is kiemelkedően pontos GPS.

 

A két­frekvenciás rendszer az Apple Térképekkel együtt­működve kínál a valós elhelyezkedést jobban tükröző autós, kerékpáros és túra­útvonalakat. Az új műhold- és jel­feldolgozási modellek nagyobb pontossá­got eredményeznek. Az egyedi, fejlett algoritmus pedig optimálisan használja fel az elérhető műhold­jeleket.

 

   

Terep pánt. Hosszú távú kényelem.

Könnyű, vékony és flexibilis. Az egyszerű, tépő­záras rögzítéssel gyorsan állíthatsz rajta edzés közben. A szövet extra rugal­mas­ságá­nak köszönhetően pedig könnyen az optimális méretre igazíthatod.

   

Kalandsportok

Messzebb. Feljebb. Vissza. És újra.

 

   

Az extrém körülményekre, nagy tenger­szint feletti magas­ságokra és szélső­séges hőmérsékleti viszonyokra tervezett Apple Watch Ultra egy elképesztően sok­oldalú eszköz, amelyre a leg­kalandosabb felfedező­útjaidon is számíthatsz. És hazajutni is segít.

   

Iránytű, újratervezve.

 

Egy pontos irány­tű épp olyan nélkülöz­hetetlen, amikor a vadonban barangolsz, mint egy kényelmes túra­bakancs. Az újra­tervezett Iránytű alkalmazás vadonatúj nézetekkel és funkciókkal emeli új magas­ságokba a tájékozódást.

 

   

Új információk minden kanyarban.

 

Indíts egy klasszikus analóg irány­tűvel, amely mellett folya­ma­tosan frissülő digitális nézetben látszik az irányszög és a tájo­lás. Forgasd el a Digital Crownt, és jele­níts meg még több adatot a hatal­mas kijelzőn – tenger­szint feletti magassá­got, meredek­séget, valamint széles­ségi és hosszú­sági koordinátákat.

 

   

Jelöld Útpontokkal, merre jársz.

 

Az Iránytű appban gyorsan és egyszerűen megjelöl­heted, hol vagy. Az Út­pontok ikonra kop­pintva a túra kiinduló­pontján, a tábor­helynél vagy bármilyen releváns helyszín­nél elhelyez­hetsz egy jelölőt. A rendszerezéshez az Útpontokat el is nevez­heted, valamint ikonokat és szín­kódokat ren­delhetsz hozzájuk.

 

   

Visszakövetés. Ismeri a visszautat.

 

A Vissza­követés funkció a GPS-adatok segítségével auto­matikusan követi, merre jártál, és segít vissza­jutni a kiinduló­pontra vagy az út­vonaladra – még akkor is, ha köz­ben valahol lementél a térképről. Így egyszerűen vissza­találhatsz egy korábbi helyre vagy egészen a hegy aljáig.

 

   

Művelet gomb. Jelöld meg, hol jársz. Találd meg az utat.

 

Ha szeretnél gyorsan elhelyezni egy Iránytű Útpontot az ak­tuális helyeden, vagy azonnal elindítani a Vissza­követés funkciót, csak nyomd meg a Művelet gombot, és koncent­rálj az előtted – vagy mögötted – álló útra.

   

86 decibeles Sziréna. Segítő hang.

Ha eltéved­nél vagy meg­sérülnél, és fel kell hívnod magadra a figyelmet, a Művelet gomb hosszú lenyomá­sával aktivál­hatod az akár 180 méteres távol­ságból is hallható Szirénát.

Akár 60 órás üzemidőAlacsony töltöttségű módban, többnapos kalandtúrákhoz.

 

–20 °C‑tól 55 °C‑igA széles tartományú üzemi hő­mérsékletnek köszönhetően a fagyos hegy­csúcsokat és a sivatagi forróságot is tűri.

   

Alpesi pánt. Kemény terepen is bírja a strapát.

 

A könnyű és tartós pántot két, öltések nélkül egybe­szőtt szövet­rétegből alkottuk meg. A titánból készült, korrózió­álló Z kapocs könnyedén a helyére csúszik a meg­erősített hurkokban, és megbíz­hatóan rögzíti a pántot.

 

   

Tengerek és óceánok

Úttörő újítások
a víz alatt is.

 

 

Használhatod jetski­zéshez a Kanári-szigeteken vagy kite-szörfözéshez Szardínia partjainál. Az új, mélység­mérővel felszerelt Apple Watch Ultra emellett minden olyan funkcióval és adattal is ellát, amelyre szabad­tüdős vagy könnyű­búvárként szükséged lehet egy legfeljebb 40 méteres merülés során.

 

EN13319 tanúsítással

Búvár­kiegészítőkre vonatkozó nemzetközileg elismert szabvány.

   

Egy nagy tudású búvár­­komputer.

Az Apple Watch Ultrára kifej­lesztett Oceanic+ appot a víz alatti technológiák innovátorával, a Huish Outdoorsszal közösen terveztük meg, hogy az órád valódi búvár­komputerként használhasd. Kedv­telési célú, legfeljebb 40 méteres mélységig történő könnyű­búvár­kodáshoz és szabad­tüdős merülésekhez készült, melyekhez minden alap­vető funkciót biztosít. Ráadásul üdítően egyszerű használni.

   

Helyismeret a merülésed megtervezéséhez.

Az Oceanic+ app az iPhone-on a helyi körül­ményeket, például a víz­állást és a víz­hőmérsékletet, valamint a fel­használók által meg­osztott információkat, például a lá­tási viszonyokat és az áram­latokat is figyelembe veszi. A mélység és idő­tartam egyszerű kiszámításánál így jóval többet kínál. De simán használhatod az órádat önmagában is egy merülés gyors megtervezéséhez.

   

Kristálytiszta adatok.

 

A legtöbb búvár­komputeren bonyolult gomb­nyomkodással találhatod csak meg, amit keresel. Az Oceanic+ appban viszont elég elfordítani a Digital Crownt, ha szeretnél képernyőt váltani. A nagy, fényes kijelző a komplex információkat szín­kódolva jeleníti meg, hogy könnyű legyen értelmezni a látottakat.

   

Biztonság határok nélkül.

Az Oceanic+ a búvár­kompute­rek­től elvárható összes, a biztonságodat érintő esetben jelez – többek között a dekomp­resszió­mentes határra, a túlzottan gyors emel­kedésre és a bizton­sági megállá­sokra is figyelmeztet. Az alkal­mazás Bühlmann dekomp­ressziós algo­ritmussal végzi a merülési paramé­terek folyamatos kalkulációját és monitorozását, hogy egy pillantással bármikor átláthasd a szük­séges adatokat.

   

Merülés utáni adatok. A tengerből a felhőbe.

 

Amint a fel­színre értél, rögtön láthatod a merü­léseddel kapcsolatos információkat, köztük a merülés kezdő- és vég­pontjának GPS-adatait is. Mindez auto­matikusan szinkroni­zálódik az iPhone-oddal, és felkerül a felhőbe. Megnéz­heted a merülési profilod összeg­zését, a naplóban keresgél­hetsz a korábbi merüléseid között, az élményeidet pedig akár meg is oszthatod a barátaiddal és a családoddal.

 

   

Innovációk a víz alatti világ felfedezéséhez.

A Mélység app az új mélység­mérővel együtt ideális társ a snorke­lezéshez és bármilyen kedv­telési célú merüléshez. Az időt, az aktuális mély­séget, a víz­hőmérsékletet, a víz alatt töltött időt és a merülés során elért maximális mélységet is mutatja. Ráadásul képes automatikusan elindulni, amikor alábuksz.

   

Művelet gomb. Merülésre felkészülni.

 

Ha szeretnéd a vízben is könnyebben vezérelni az órád, állíts8d be úgy a Művelet gombot, hogy elindíthasd vele a Mélység appot, vagy meg­nézhesd az iránytűn az irányt, miközben az Oceanic+ appal merülsz.

 

   

Óceán szíj. Hívnak a hullámok.

 

Fluor­elasztomer gumiból készült, könnyű és rugalmas. A titán­csat és az állítható helyzetű rugós titán­bújtató még intenzív vízi sportok közben is extra biztosan rögzíti a cső­szerkezetes struk­túrájú szíjat. A külön rátehető bővítővel pedig akár vastag neoprén ruha felett is viselheted.

   

Több is van még

Ezért is olyan nagyszerű
az Apple Watch.

 

Ezzel az órával nem­csak a hatá­raidat feszegethe­ted, de egészség-, biztonsági és kapcsolat­tartási funkciói­nak köszönhetően a minden­napokban is sok­oldalúan használhatod.

 

   

Hatékony
egészség­funkciók.

 

Két hangszóró

Az óra egy második hangszórót is kapott, így jobban hallhatók rajta a hívások.

 

Sziréna

Ha bajba kerülsz, 86 decibeles hangjelzést képesTesthőmérséklet-figyelés. Az új, innovatív testhőmérséklet-érzékelő hasznos információkkal szolgál az általános állapotodról és a menstruációs ciklusodról. Alvás közben rögzíti a testhőmérsékleted alakulását, melyet az Egészség appban nézhetsz meg.

 

Alváskövetés. 

Kövesd az alvási szokásaidat. Nézd meg, mennyi időt töltesz REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel.

 

EKG. 

Az EKG app a szívelektródákkal rögzíti a szívverésed és a szívritmusod, majd ellenőrzi, hogy fennállnak‑e a pitvarfibrillációs szívritmuszavar jelei.

 

A szív egészségével kapcsolatos értesítések. 

Értesítéseket kaphatsz, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

 

Véroxigénszint. 

A véroxigénszint mérésével ráláthatsz az általános állapotod egy fontos mutatójára. kiadni, amely akár 180 méteres távolságból is hallható.

   

Innovatív
biztonsági funkciók.

 

Ütközésészlelés. 

Új érzékelői és egy gépi tanulásra épülő algoritmus segítségével az Apple Watch Ultra képes érzékelni, ha súlyos autóbaleset ér, és automatikusan hívást indítani a sürgősségi segélyszolgálatok irányába. Emellett megosztja a diszpécserrel a tartózkodási helyed, és a vészhelyzeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért.

 

Esésészlelés. 

Akár otthon vagy, akár a természetben barangolsz, ha az órád úgy észleli, hogy elestél és reakcióképtelen állapotba kerültél, automatikusan segélyhívást indít.

 

Vészhelyzet – SOS. 

Ha hosszan lenyomod az oldalsó gombot, az óra segélyhívást tud indítani, és a tartózkodási helyedet is megosztja a sürgősségi segélyszolgálatokkal. A vészhelyzeti kontaktjaid pedig egy ideig arról is értesülhetnek, ha változik a tartózkodási helyed.

   
Akkumulátor kapacitása Li-Ion 542 mAh
Autonomia 72h
Feltöltés típusa Wireless
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei 1.92 inches
Kijelző típusa Retina LTPO OLED, 2000 nits (peak)
Kompatibilis operációs rendszer iOS
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 61g
Számára Apple iPhone felhasználók
Szenzorok PPG (Pulzusmérő)
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Kék
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Paraméterek

Akkumulátor kapacitása Li-Ion 542 mAh
Autonomia 72h
Feltöltés típusa Wireless
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei 1.92 inches
Kijelző típusa Retina LTPO OLED, 2000 nits (peak)
Kompatibilis operációs rendszer iOS
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 61g
Számára Apple iPhone felhasználók
Szenzorok PPG (Pulzusmérő)
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Kék
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!