Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DELL Latitude 5520 15.6" FullHD laptop, Intel Core i5-1135G7, 8GB, 256GB SSD, Intel Graphics

Dell
3.499 Lej
2.999 Lej
Kedvezmény: 14%

A Latitude 5000-es sorozat modelljei most kisebbek és könnyebbek lettek, ám ugyanolyan kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Termékgarancia: 24 Hónap
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
3.499 Lej
2.999 Lej
Kedvezmény: 14%

Leírás és Paraméterek

Üdvözöljük az intelligencia új korszakában!

 

Üdvözöljük az intelligencia új korszakában!
 

ExpressConnect
Az új ExpressConnect funkció automatikusan az iroda legerősebb hálózatához csatlakoztatja a gépet, és a sávszélességet a létfontosságú alkalmazásokhoz irányítja, bárhol is dolgozzon.

ExpressResponse
Az Intel® Adaptix™ technológiára épülő funkció rangsorolja a legfontosabb alkalmazásait, így gyorsabban megnyithatja és hatékonyabban használhatja azokat.

ExpressSign-in
Az Intel® Context Sensing technológián alapuló számítógépes közelségérzékelőnk felismeri, amikor Ön a gép közelébe ér, és felébreszti a rendszert, amelybe az infravörös kamerával és a Windows Hello funkcióval egyetlen billentyűleütés nélkül bejelentkezhet, így bármikor pillanatok alatt munkához láthat. Ha feláll a géptől, a funkció zárolja a rendszert, így mindig biztonságban tudhatja a munkáját.

ExpressCharge
A Dell Optimizer az Ön használati szokásaihoz igazodva hosszabbítja meg az üzemidőt, és javítja az akkumulátor teljesítményét. Az ExpressCharge Boost körülbelül 20 perc alatt 35%-ra tölti fel a rendszert, míg az ExpressCharge technológiával egy óra alatt akár 80%-os töltöttséget is elérhet.

Intelligent Audio
A konferenciahívások mostantól olyan minőségbben zajlanak úgy érezheti, mintha egy teremben lenne kollégáival. Az Intelligent Audio technológia jobb konferenciaélményt biztosít azáltal, hogy javítja a hangminőséget és csökkenti a háttérzajt, így minden szót tökéletesen fog hallani, és Önt is tisztán hallják majd.

Minden szükséges funkciót tartalmazó, azonnal bevethető megoldás

 

Minden szükséges funkciót tartalmaz, és azonnal bevethető!
 

Kimagasló üzemidő: A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és az energiamegtakarításra szolgáló intelligens beállításoknak köszönhetően folyamatosan dolgozhat. Kisebb súlyú, 42 wattórás akkumulátor és hosszabb üzemidőt biztosító, 63 wattórás akkumulátor közül választhat. A rendkívül alacsony fogyasztású panellel még hosszabb üzemidőt élvezhet, hiszen ez a modell lényegesen kevesebbet fogyaszt a hagyományos kijelzőkhöz képest, mégis ugyanolyan fényerőt garantál.

Megbízható kapcsolat: Az akár 450 Mbit/s sebességű LTE mobil szélessáv folyamatos kapcsolatról gondoskodik. A Wi-Fi 6E hét további (6 GHz-s) csatornát biztosít a nagyobb sávszélességért, ami gyorsabb és zökkenőmentesebb Wi-Fi-kapcsolatot eredményez, különösen a sűrűn lakott területeken.Az új eSIM technológia továbbá több globális szolgáltatóhoz is képes csatlakozni a SIM-kártyák cseréje nélkül, így mindig gondtalanul dolgozhat utazás közben is.

Az igényeihez illeszkedő bővíthetőség: Az akár 64 GB DDR4 memóriával és kétszer 2 TB tárhellyel többé semmi sem akadályozza meg abban, hogy a lehető leghatékonyabban végezze munkáját.

Lenyűgöző grafika: Az integrált grafikus kártyával gond nélkül élvezheti a videostreamelést és zökkenőmentesen futtathatja az alkalmazásokat. 

Portok minden feladathoz: A számos különböző elérhető portnak, többek között a két Type-C™ Thunderbolt™ 4-csatlakozónak, valamint a hagyományos HDMI- és RJ45-portoknak köszönhetően minden perifériát gyorsan csatlakoztathat.

Kiváló teljesítmény: A legújabb, akár 11. generációs Intel® Core™ i7 vPro® processzorok kiváló teljesítményt, beépített biztonsági funkciókat és a vállalati célokra tervezett Intel® vPro platform stabilitását nyújtják.

Védje meg munkáját: Minden biztonsági funkció, amelyet az 5000-es sorozatú gépektől elvárhat: a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó, a csuklótámaszba épített FIPS ujjlenyomat-olvasó, infravörös kamera a Windows Hello arcfelismeréses bejelentkezéshez és intelligenskártya-olvasó (érintéses és NFC érintésmentes).
 

Innovatív dizájn minden részletben

 

Innovatív dizájn minden részletben
 

Kisebb és könnyebb: A Latitude 5000-es sorozat modelljei most kisebbek és könnyebbek lettek, ám ugyanolyan kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Kivételes látvány: A mind a négy oldalán vékony keret és a tükröződésmentes képernyő révén mindig a munkájára összpontosíthat, a kamerazár pedig gondoskodik magánélete védelméről. Az akár 400 nites fényerő mellett a folyamatosan aktív, alacsony kékfény-kibocsátású megoldás, a ComfortView Plus előnyeit is élvezheti, amely csökkenti a képernyő káros kékfény-kibocsátását, és kivételes színekről gondoskodik. TÜV Rheinland-minősítéssel. A lehető legjobb vizuális élményért válassza az UHD (3840 × 2160 képpont) felbontású változatot.

Fenntartható megoldások: Az új Latitude 5000-es sorozat modelljei az első PC-k, amelyek fedele a papíripari melléktermékek felhasználásának köszönhetően 21%-ban bioműanyagból készül. A gyártási folyamat lényegesen kisebb ökológiai lábnyomot eredményez: 24,2 millió mérföldnyi autózással kibocsátott gázmennyiségnek megfelelő csökkenés a CO2-kibocsátásban, évente 5564 otthon energiaellátására alkalmas mértékű energiamegtakarítás, és 226 olimpiai úszómedence megtöltésére alkalmas mennyiségű víz megtakarítása.

Gyors munka, hűvös működés: A Dell egyedülálló, egymással szemben elhelyezett ventilátorai forradalmi hűtést biztosítanak egy kompakt méretben. Az oldalt elhelyezett szellőzőnyílások növelik a hatékonyságot, és maximális légáramlást biztosítanak, javítva ezzel a rendszer válaszidejét és az akkumulátoros üzemidőt, valamint csendesebb működést biztosít. Ezenfelül az IT-munkatársak a BIOS-ban is konfigurálhatják a hőkezelést, amivel értékes tárhelyet takaríthatnak meg, és lehetőségük nyílik más feladatokra összpontosítani.
 

Ismerje meg a munkavégzés új módját a Dell Technologies Unified Workspace segítségével!
 

Beépített intelligencia. Korszerű funkciók.
Tisztában vagyunk vele, hogy a remek munkanapok a megfelelő eszközzel kezdődnek. Az alkalmazottaknak intelligens, intuitív és reszponzív eszközökre van szükségük, amelyekkel produktívan és megszakítások nélkül dolgozhatnak. A Dell Technologies Unified Workspace átalakítja az alkalmazottak felhasználói élményét és proaktív, prediktív és automatizált megoldásokat biztosít az IT-részlegnek a munkanapokhoz, miközben leegyszerűsíti az IT-környezet üzembe helyezését, védelmét, felügyeletét és támogatását.

Egyszerű telepítés
A Unified Workspace ProDeploy funkciója lehetővé teszi, hogy az IT-részleg hagyományos, nagy munkaigényű, manuális üzembehelyezési megoldások helyett a vállalati alkalmazásokkal és beállításokkal előre konfigurált eszközöket juttasson el a végfelhasználóknak, egyenesen a Dell gyárából – így a felhasználók az első naptól kezdve hatékonyan végezhetik a munkájukat.

Biztonságos
A Dell Trusted Devices megbízható alapot biztosít a mobil munkaerő számára. Átfogó végpontbiztonsági megoldásaink az operációs rendszer szintjén és azon túl is hatékony védelmet biztosítanak az eszközök számára, így IT-munkatársai teljes nyugalmat élvezhetnek, a végfelhasználók pedig maximális produktivitással dolgozhatnak.

Felügyelet
A Dell modern végpontfelügyeleti megoldásai automatizálással, integrálással és optimalizálással teszik gyorsabbá és gördülékenyebbé munkafolyamatait – mindezt egyetlen megbízható partnertől.

ProSupport Client Suite SupportAssist szolgáltatással
A mesterséges intelligenciára épülő, prediktív, proaktív támogatás segítségével gyakorlatilag teljesen kiiktathatja a nem tervezett állásidőt, így végfelhasználói mindig teljes sebességgel dolgozhatnak, a rendszergazdák pedig a jövőre koncentrálhatnak.
 

Portok és bővítőhelyek

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!