Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Tájékoztató a fizetési módokról

Személyes átvétel megjelölése esetén az alábbi fizetési módok közül választhatsz.

- Készpénzben, vagy bankkártyával az üzletben a termék átvétele előtt.

- Előre utalással

 • Ebben az esetben elkészítjük az előleg számlát, melyet elektronikus úton a megadott e-mail címre elküldünk. Miután átutaltad az összeget az előleg számlán szereplő információk alapján és az jóváírásra kerül a bankszámlánkon, értesitünk a megadott elérhetőségen, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehető a megrendelt termék(ek).

Kiszállítás esetén az alábbi fizetési módok közül választhatsz:

- Előre utalással

 • Ebben az esetben elkészítjük az előleg számlát, melyet elektronikus úton a megadott e-mail címre elküldünk. Miután átutaltad az összeget az előleg számlán szereplő információk alapján és az jóváírásra kerül a bankszámlánkon, értesitünk a megadott elérhetőségen, hogy a tranzakció sikeres volt és átvehető a megrendelt termék(ek).

- Utánvéttel

 • Munkanapokon 15 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket a következő munkanapon az ország teljes területén házhoz kézbesíti 8 és 17 óra között. Ezen belül az időpont szorosabban nem határozható meg, hiszen a futár - a postáshoz hasonlóan - címről címre halad. A futáros szállítás nem célfuvart jelent, azaz a futár nem közvetlenül a feladótól a vevőhöz szállítja a küldeményt, hanem egy terítőhálózaton keresztül jut el a címzetthez. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérem, ügyelj, hogy a saját neved mellett a cég, vállalkozás nevét is add meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollegádat értesítsd, hogy küldeményt vársz. Amennyiben a futár nem talál a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon kell egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza). 

 

 • A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket, ezért a Fan Curier kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető, viszont ha a hálozatán kivűl esik, az Fan Curier plusz díjat számolhat fel. A szállítási költség bruttó 26 Ron, amit átvállalunk, amennyiben a megrendelt termékek összértéke eléri a bruttó 300 Ron-t (ha a szállítási cím az Fan Curier hálozatán kivűl esik, az plusz díjat számolhat fel, amelyet cégünk nem vállal át). Futárszolgálattal való szállítással kapcsolatos további infó: https://www.fancourier.ro/ cimen található.

Házhoz szállítás a Fan Curier futárszolgálattal

Miért érdemes a házhoz szállítást választani?

 • Díjmentes, amennyiben a megrendelt termékek összértéke eléri a bruttó 300 Ron-t.
 • Bármely belföldi címre kérhető a kiszállítás. Munkahelyeden, otthonodban vagy más tartózkodási helyeden is átveheted a rendelést.
 • Dátumot és napszakot választhatsz a rendelés átvételére.
 • 1 munkanap szállítási határidő belföldön a rendelés telefonos jóváhagyása után.
 • A futárnál fizethetsz készpénzben,ezért kérlek, pontos összeget készíts elő.

Azonnali átvétel üzletünkben

 • A megrendelt terméket soron kívűl azonnal átveheted , ha a választott készülék készleten van. Mindezt természetesen csak nyitva tartási időben, 535600, Székelyudvarhely, Bethlen Gábor utca 2 szám alatt. (törvényszékkel szemben)
 • A megrendelt terméket 5 munkanapig tartjuk lefoglalva számodra.
 • Üzletünkben a megrendelt termékek átvétele díjmentes, kizárólag a termék árát kell kifizetned.