Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garmin Fenix 6X Pro okosóra, 51 mm, Fekete

Garmin
1.999 Lej
1.699 Lej
Kedvezmény: 300 Lej 15%
Termékgarancia: 12 Hónap
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
1.999 Lej
1.699 Lej
Kedvezmény: 300 Lej 15%

Leírás és Paraméterek

 
 
Minőségi kialakítás

Ellenálló, mégis kifinomult kialakítású, 35 mm-es kijelzővel, mely 36%-kal nagyobb, mint az előző fēnix modellek. Ráadásul az amerikai katonai szabványok szerint készült.
Prémium anyagok
Igazítsd életstílusodhoz a rozsdamentes acél vagy DLC bevonatú lünettával. A zafír kristály változatok karcálló zafír lencsével és prémium anyagokból készülnek.
 
 
PacePro technológia
A rendkívüli PacePro funkció segít a szintemelkedéseket figyelembe véve biztosítani pontosabb tempó adatot pályákon való futáskor.
TopoActive Európa és sítérképek
A TopoActive Europe térképekkel kalandjai során navigálhatsz, vagy akár 2000 síközpont pályáin síelhetsz.
 
 
Power manager
Láthatod, hogyan befolyásolják a szenzorok és beállítások órád energiafogyasztását, így menet közben végezhetsz módosításokat, melyekkel megnövelheted az élettartamot..
Teljesítmény elemzése
Fejlett tevékenység elemzést is biztosít az óra, például futásdinamika, hő- és magasság szerint pontosított VO2 max, regenerálódási tanácsadó és egyebek.
 
 
Sportalkalmazások
Az előre betöltött tevékenységi profilok terepfutásra, úszásra, futásra, biciklizésre, túrázásra, evezésre, síelésre, golfozásra és számos másra biztosítanak lehetőséget.
ClimbPro funkció
A ClimbPro emelkedéstervezővel valós időben láthatod az aktuális és a várható emelkedőket, azok mértékét, távolságát..
 
 
Golfpályák
Színes CourseView pályákat tartalmaz több, mint 41000 golfközpontban világszerte, melyeken egy gombos célzás és a PlaysLike Distance távolságmérés is rendelkezésre áll.
Fordulóról-fordulóra történő navigáció
Kövesd a tervezett utat vagy pályát fordulóról-fordulóra vezérléssel, mely már időben mutatja, hol kell lekanyarodni.
 
 
Körút tervezés
Adj meg egy távolságot és máris olyan útvonalterveket kapsz, melyek visszavisznek a kiindulópontra. A Trendline™ népszerűségi útvonaltervekkel a helyiek által használt útvonalakon navigálhatsz.
Multi-GNSS műholdvevő
Több műholdrendszer használatával (GPS, GLONASS és Galileo) még a rossz rálátási körülmények között is több műholdat láthatsz, mint csupán a GPS-t használva.
 
 
ABC érzékelők
Navigációkor az ABC érzékelők segítenek (magasságmérő, barométer, iránytű), így tudni fogod milyen magasan vagy, milyen időjárásváltozás várható és a 3 tengelyes iránytűvel a pontos irányt is láthatod.
Biztonsági és követési funkciók
Ha nem érzed magad biztonságban vagy ha az órád balesetet érzékelt, a segélyhívási és balesetérzékelési funkció elküldi helyzeted a vészhelyzeti elérhetőségekre.
 
 
Garmin Pay™ service
Fizess csuklóból a Garmin Pay érintésmentes fizetési lehetőséggel megfelelő fizetési szolgáltatást használata esetén.
Okos értesítések
Fogadj e-maileket, szöveges üzeneteket, értesítéseket az órádon, ha arra alkalmas telefonnal használod.
 
Csuklón mért szívritmus
Fejlett optikai pulzusmérés mutatja az edzés intenzitását és a szívritmus variabilitást, melyekkel a stressz-szintet is kiszámítja. Ezen felül a víz alatt is méri a pulzust külön mellkaspánt nélkül.
Pulzoximéter
Magassági akklimatizálódás és alvásfigyelés. A pulzoximéter fénysugarakkal érzékeli, hogy mennyire jól hasznosítja tested az oxigént.
 
 
Body Battery™ energiamonitor
Optimalizáld tested energiatartalékait a szívritmus variabilitás, stressz, alvás és egyéb adatokat felhasználva, így láthatod mikor vagy edzésre kész vagy mikor célszerű pihenned.
Akkumulátor
Beépített, újratölthető lítium akkumulátor biztosít akár 21 napos üzemidőt okosóra módban, 15 óra GPS-es üzemidőt zenehallgatással vagy akár 80 napot energiatakarékos üzemmódban.
   
   
Connect IQ™ Store
Tölts le egyéni számlapokat, adj hozzá adatmezőket, alkalmazásokat és widgeteket a Connect IQ Store-ból.
Expedition üzemmód
Túrázz messzebb és tovább a feltöltések között. Az Expedition üzemmód egy ultraalacsony GPS-es működés, mely akár hetekig is kitart.
Garmin Fenix 6X Pro Okosóra, 51 mm, fekete
 

Lépje túl korlátait, és nézzen szembe új kihívásokkal, miközben térképezést, zenét, intelligens ritmustervezést és még sok mást ad hozzá a kiválasztott Fenix 6X prémium okosórákhoz.

Jellemzők:

  • A csuklópulzus- és Pulse Ox-érzékelők lehetővé teszik a fitnesztevékenységek részletesebb nyomon követését;
  • A Dynamic PacePro funkció lehetővé teszi, hogy okosabban futhasson különféle típusú terepen;
  • Előre feltöltött sítérképek több mint 2000 síközponthoz világszerte;
  • Mérje futási és kerékpáros teljesítményét olyan módszerekkel, amelyekről nem is tudta, hogy lehetségesek;
  • Utazzon az összes kívánt útvonalon a kültéri tájékozódási érzékelők és a több GNSS műholdak segítségével;
  • Szinkronizálja a kiválasztott streaming szolgáltatásokat, és hallgasson zenét a telefon használata nélkül.
 
 
Minőség tervezés szerint
A masszív, mégis kifinomult kialakítás egy nagy, 1,4 hüvelykes kijelzőt tartalmaz, amely 36%-kal nagyobb, mint a korábbi Phoenix modelleknél. Hő-, ütés- és vízállóságát az Egyesült Államok katonai szabványai szerint tesztelték.
Prémium anyagok
Válassza ki az életstílusához illő megjelenést a rozsdamentes acél váz vagy a DLC-bevonat választásával. A Sapphire kiadások karcálló zafír üveggel és prémium anyagokkal egészülnek ki.
 
 
PacePro technológia
A PacePro funkció, a maga nemében az első, segít lépést tartani a gradiens alapú irányvonalakkal, miközben egy bizonyos útvonalat fut.
TopoActive Európa térképek és síelés
A TopoActive Maps for Europe használatával navigálhat kalandjaiban, és megtekintheti a versenyek nevét és nehézségi szintjeit a világ több mint 2000 síterepén.
 
 
Energiagazdálkodás
Képzeld el, hogyan befolyásolják az óra különböző beállításai és érzékelői az akkumulátor élettartamát, így menet közben módosíthatod az akkumulátor élettartamát.
Teljesítménystatisztika
Fejlett futásdinamikus edzésfunkciók megjelenítése, a VO2 érték monitorozása max. hőmérséklethez és tengerszint feletti magassághoz igazítva, helyreállítási tanácsadó és még sok más.
 
 
Sport alkalmazások
Használja az előre betöltött tevékenységprofilokat hegyi futáshoz, úszáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz, csónakázáshoz, pályán kívüli síeléshez vagy üdülőhelyeken, golfozáshoz stb.
ClimbPro funkció
A ClimbPro emelkedőtervező segítségével valós idejű információkat láthat az aktuális és a közelgő emelkedőkről, beleértve a meredekséget, a távolságot és a szintemelkedést.
 
 
Golf pályák
Hozzáférhet a világ több mint 41 000 golfpályájának színes CourseView térképeihez, és élvezheti a gombnyomás és a PlaysLike Distance előnyeit.
Lépésről lépésre navigáció
Kövessen egy útvonalat vagy olyan útvonalat lépésről lépésre szóló útbaigazítással, amely előre tudatja, hogy mikor kell irányt változtatni.
 
 
Oda-vissza útvonal
Adja meg a megtenni kívánt távolságot, és fogadjon útvonaljavaslatokat a kiindulóponthoz való visszatéréshez. A népszerű Trendline útvonaljavaslat funkció segít megtalálni a legjobb helyi útvonalakat.
Több GNSS kompatibilitás
Hozzáférés több globális műholdas navigációs rendszerhez (GPS, GLONASS és Galileo), hogy a csak GPS-t használókhoz képest bonyolultabb környezetben is megfigyelhesse.
 
 
ABC érzékelők
Merészkedjen a következő útvonalon ABC-érzékelőkkel, beleértve a magasságmérőt a magassági adatokhoz, egy barométert az időjárási körülmények figyeléséhez és egy háromtengelyes elektronikus iránytűt.
Biztonsági és felügyeleti funkciók
Ha nem érzi magát biztonságban, vagy ha az óra azt észleli, hogy baleset történt, a baleset-segítő és -észlelő funkciók3 közlik az Ön tartózkodási helyét a vészhelyzeti kapcsolattartókkal.
 
 
Garmin Pay szolgáltatás
Kerülje el az otthoni sorban állást a Garmin Pay érintés nélküli fizetési megoldásával, amely a résztvevő szolgáltatókon keresztül érhető el.
Okos értesítések
Kaphat e-maileket, szöveges üzeneteket és figyelmeztetéseket közvetlenül az óráján, ha kompatibilis eszközzel párosítja.
 
 
A pulzus a csuklónál mérve
A továbbfejlesztett optikai pulzusfigyelő technológia jelzi tevékenységei intenzitásának szintjét. Fitness, valamint a pulzusszám változása a stresszszint pontszámának kiszámításához. A monitorozás víz alatt is lehetséges, az övre rögzített pulzusmérő használata nélkül.
Pulse Ox érzékelő
A magassági akklimatizációhoz vagy alvásfigyeléshez a Pulse Ox érzékelő a csuklónál észlelt fénysugarakat használja annak mérésére, hogy a szervezet milyen mértékben veszi fel az oxigént.
 
 
Body Battery teljesítmény monitor
Optimalizálja teste energiatartalékait a pulzusszám változékonyságára, a stresszszintekre, az alvásra és egyéb adatokra vonatkozó adatok segítségével, amelyek segítségével megmérheti, mikor áll készen az aktív tevékenységre, vagy mikor van szüksége pihenésre.
Akkumulátor
A belső újratölthető lítium akkumulátor élettartama akár 21 nap Smart Watch módban, 15 óra GPS módban zenével és akár 80 nap energiatakarékos módban.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!