Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garmin Vivofit 4 aktivitásmérő, Közepes, Fekete

Garmin
299 Lej
249 Lej
Kedvezmény: 17%
Menny.:

Találjon mégtöbb lehetőséget az előző nap túlteljesítéséhez a könnyen használható vívofit 4-el. Aktivitását könnyen nyomon követheti, és nem kell szünetet tartania az újratöltés miatt. A 1+ éves akkumulátor üzemidővel a vívofit 4-et könnyen viselheti a hét minden napján, és a nap minden órájában, így folyamatosan nyomon követheti tevékenységeit, és automatikusan osztályozhatja azokat a Move IQ-val.

Elérhetőség: Raktáron
Termékgarancia: 12 hónap
Szállítási díj: 20 Lej
Várható szállítás: 2022. május 30.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
299 Lej
249 Lej
Kedvezmény: 17%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Viselje 24/7

A vívofit 4 aktivitásmérővel nem kell többet bajlódnia a töltőkábellel, a 1+ éves akkumulátor üzemidőnek köszönhetően. Biztonságos a medencében és a zuhanyzóban is, illetve a színes kijelző mindig fényes és könnyen látható, még napfényben is.
   

Kényelem a csuklóján

A vívofit 4 több olyan funkciót is tartalmaz, amely megkönnyítheti a mindennapjait. Használja az időjárás widgetet, hogy lássa mit hoz mára a nap. Állítson be riasztót, vagy akár visszaszámlálót. Elhagyta a telefonját? A vívofit 4 ebben is segíthet Önnek.


Maradjon mozgásban

Nincs szükség manuális elindításra és megállításra — a Move IQ észben tart mindent. Automatikusan rögzíti és csoportosítja a különböző aktivitásokat, mint például a gyalogság, futás, biciklizés, úszás, taposás. Séta és futás esetén automatikusan aktiválja az időzítőt. A Garmin Connect segítségével megtekintheti a rögzített adatokat.


Személyreszabott tevékenységkövetés és motiváció

A vívofit 4 inspirálja Önt, hogy felkeljen és mozogjon. Azon felül, hogy követi a lépései számát, a megtett távolságot és az elégetett kalóriát, az inaktív periódusokat is rögzíti. Ha a színes mozgási csík feltöltődik, figyelmezteti Önt, hogy túl sok ideig inaktív volt. Néhány perc sétálás után visszaállíthatja a csíkot alaphelyzetbe. A vívofit 4 megjegyzi az Ön aktivitási szokásait, és ahhoz igazítja a napi célkitűzést. Amint eléri a célkitűzéseit, a következő napokban tovább fokozhatja, így növelve a motivációt egy egészségesebb életmód felé.
   

Ossza meg és versengjen

A vívofit 4 egész nap, rendszeresen szinkronizál a Garmin Connect szolgáltatással. A Garmin Connect™ applikáció könnyebbé teszi, hogy túlteljesítse az előző napot. A színes aktivitási kártyák egy pillanat alatt megmutatják az összes statisztikáját. Görgessen lejebb, hogy összehasonlíthassa az aznapi eredményeit a múltbeliekkel, vagy érintse meg a részletes információkért. A készülék által rögzített tevékenységeket és egyéb egészségügyi adatokat itt részletesen megtalálhatja. Ráadásul, az Ön által látott adatokat bármikor testreszabhatja a mozgásához és életmódjához igazítva.
   

Teljesítse a kihívásokat a gyerekekkel együtt

Használja a Toe-to-Toe™ funkciót, hogy kihívja a gyerekeit egy lépés számláló versenyre. A vívofit 4 aktivításmérő vezeték nélkül kapcsolódik a gyerekek vívofit jr. 2-höz a közelében, vagy akár egy másik vívofit 4-hez, hogy elindítsa az azonnali időzített versenyt. Mindent irányíthat a csuklójáról, és miután a verseny végetért, mindketten látni fogják az összesen megtett lépéseket az egyszemélyes kihívás során, és megtudják, hogy végül ki győzedelmeskedett.
   
   

Akkumulátor kapacitása 2 x SR43
Autonomia 8765h
Feltöltés típusa Kábeles
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei N/A
Kijelző típusa MIP
Kompatibilis operációs rendszer iOS, Android
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 25g
Számára Android, iOS felhasználóknak
Szenzorok PPG (Pulzusmérő)
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Fekete
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Paraméterek

Akkumulátor kapacitása 2 x SR43
Autonomia 8765h
Feltöltés típusa Kábeles
Kapcsolat 5.0, LE
Kijelzés Always-on display
Kijelző méretei N/A
Kijelző típusa MIP
Kompatibilis operációs rendszer iOS, Android
Nyomon követett tevékenységek Pulzusmérő
Súly 25g
Számára Android, iOS felhasználóknak
Szenzorok PPG (Pulzusmérő)
Szíj/karperec anyaga Szilikon
Szíj/karperec színe Fekete
Vízállóság 50m
Zárszerkezet -

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!