Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Használt laptop, Apple Macbook Air 13 A2337 2020 Silver, Apple M1 / 8 GB DDR4 / 256 GB SSD

Apple
4.199 Lej
3.899 Lej
Kedvezmény: 300 Lej 7%
Menny.:
Elérhetőség: Raktáron
Termékgarancia: 6 hónap
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2023. február 01.
100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA
CSOMAG ELLENŐRZÉSE KISZÁLLÍTÁSKOR
14 NAPOS TERMÉK-VISSZAKÜLDÉS!
RENDELD ONLINE, VEDD ÁT ÜZLETÜNKBEN!
4.199 Lej
3.899 Lej
Kedvezmény: 300 Lej 7%
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Apple MacBook Air 13

 

 

MacBook Air

Szárnyaló erő.

Legvékonyabb és legkönnyebb laptopunkat teljesen újjávarázsolta az Apple M1 chip ereje. Akár 3,5-ször gyorsabb CPU-t és akár ötször sebesebb GPU-t rejt. Az eddigi legfejlettebb Neural Engine-nel akár kilencszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Csendesen működik, ventilátor nélkül, az aksija pedig hosszabb ideig bírja, mint eddig bármelyik MacBook Airé. Ilyen könnyen még soha nem vihettél magaddal egy ekkora teljesítményt nyújtó laptopot.

 

M1 chip

Apró chip.
Nagyratörő célokhoz.

Megérkezett az első saját chipünk, amelyet kifejezetten a Machez terveztünk. A döbbenetes mennyiségű, 16 milliárd tranzisztort tartalmazó Apple M1 rendszer­chip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

8 magos CPU

Legyűri a feladatokat. Kíméli az aksit.

Az M1 chipbe a valaha készített leggyorsabb processzorunkat építettük be. Számítási teljesítményének köszönhetően a MacBook Air olyan kivételesen intenzív feladatokkal is elbír, mint a profi szintű szerkesztés és az akcióval teli játékok futtatása. Az M1 chip nyolcmagos CPU-ja az előző generáció sebességének akár 3,5-szeresét nyújtja, az egyszerűbb feladatokat pedig nagy teljesítményre optimalizált processzormagjai helyett a tizedannyi energiát használó energia­takarékos magok segítségével végzi el.

   

Processzor

Az M1 nyolcmagos központi processzora messze a legerősebb, amit valaha alkottunk. Négy nagy teljesítményre optimalizált és négy energia­takarékos magot tartalmaz, melyek egymással összedolgozva a nagy erőforrás-igényű, többszálú feladatokkal is könnyedén elbánnak. Az eredmény: drámai sebességnövekedés az eddigi energiafogyasztás töredéke mellett – és ezáltal jelentősen hosszabb akkumulátor-üzemidő.

Négy nagy teljesítményre optimalizált magA nagy teljesítményre optimalizált processzormagunk a világ leggyorsabb CPU-magja, melyből az M1-be rögtön négy is került, és közös erővel hatalmasat dobnak a teljesítményén. Mostantól sokkal rövidebb idő alatt fordíthatod le programkódodat az Xcode-ban. Gond nélkül vehetsz fel, keverhetsz és maszterelhetsz professzionális minőségű zenét a Logic Próban – még akkor is, ha jó néhány sávot, plugint és virtuális hangszert használsz. Az Adobe Lightroomban pedig minden eddiginél gyorsabban és gördülékenyebben készíthetsz gyönyörű képeket.

Négy energia­takarékos magA négy energia­takarékos mag kimagasló teljesítményt biztosít a minden­napi feladatokhoz, tizedannyi energia felhasználásával. Ezek a magok gondoskodnak az egyszerű teendők leghatékonyabb elvégzéséről, hogy a nagy teljesítményre optimalizált magok a komolyabb munkára összpontosíthassanak.

   

8 magos GPU

Játékban és munkában is odateszi magát.

Image from https://www.apple.com/v/macbook-air/h/images/overview/graphics_bg_endframe__pj20hcxs4ga6_large.jpg
   

Grafikus processzor

Akár 8 magos GPU

Az M1 chipbe beépített grafikus processzorral a MacBook Air saját kategóriát teremt. Az M1 a világ leggyorsabb integrált GPU-ját rejti, amellyel egy személyi számítógépben találkozhatsz, így az előző generáció grafikai teljesítményének ötszörösére képes.

Lenyűgöző grafikai teljesítményA MacBook Air olyan komoly grafikai igényű projektekkel is elbír, amilyenekkel korábban még soha. A tartalomkészítők most először tudnak egyszerre akár több maximális minőségű 4K-s videostreamet szerkeszteni és akadásmentesen, egyetlen képkocka kiesése nélkül lejátszani rajta.

   

Gépi tanulás

Akár 9x gyorsabb. Ami még a 16 magos Neural Engine-nel is figyelemre méltó. A gépi tanulásnak köszönhetően a MacBook Air alkal­mazásai profi minőségben, maguktól képesek retusálni a fotókat, és a varázspálcák, audioszűrők és más okos szerkesztőeszközök használatakor pontosabban működik az automatikus felismerés. És ez még csak néhány példa a sok közül. Mindez nem csupán intelligencia, hanem a gépi tanulási technológiák teljes spektrumának teljesítménye.

   

A gépi tanulás csodája

Az M1 chip gépi tanulási technológiái új távlatokat nyitnak a Mac-appok számára. A gépi tanulás lehetővé teszi, hogy az alkal­mazások masszív adatmennyiségek alapján modelleket készíthessenek és használhassanak. Így működik például a családtagok és ismerősök azonosítása a képeken és a videókban, a természetes nyelv elemzése diktálásnál, vagy éppen a taps, a nevetés és egyebek felismerése egy hanganyag elemzése során. Ezt a rengeteg adatot a biztonságod érdekében mind a gépeden dolgozzuk fel – méghozzá villámgyorsan.

Neural EngineA Neural Engine 16 saját magot kapott az M1 chipen belül, így bámulatosan sok – másodpercenként akár 11 billió – művelettel is elbír. Ezáltal olyan munkafolyamatok is lehetségessé váltak, melyekről korábban álmodni sem mertél: a djay Pro AI app például bármely dalban képes valós időben elkülöníteni a hangszereket az énekhangtól.

Gépi tanulásra optimalizálvaA teljes M1 chipet gépi tanulásra hangoltuk. A CPU-t, a GPU-t és a Neural Engine-t más és más ML-feladatokra terveztük – a maximális teljesítmény érdekében a gépi tanulási teljesítményszabályozó ezért minden feladatot a megfelelő helyre irányít.

Gépi tanulási gyorsítómodulokA két külön gépi tanulási gyorsítómodul másodpercenként akár egybillió műveletet is elvégezve remekel a gyors mátrixszorzásokban. Ezáltal tökéletesek az olyan, minél gyorsabb végrehajtást igénylő gépi tanulási feladatokhoz, amelyekhez nincs szükség a Neural Engine hatalmas teljesítményére.

   

macOS Big Sur

A macOS Big Sur és az M1 chip ütős páros.

Az M1 chip lehetőségeinek kihasználására megalkotott macOS Big Sur a teljesítmény mellett más területeken is olyan jelentős előnyöket biztosít, amelyek teljesen átformálják a Macet. Nagyszerű frissítéseket kínál az appokhoz, csodaszép új dizájnt kapott, ráadásul iparágvezető adatvédelmi és kategória­első biztonsági funkciókkal láttuk el. Ez az eddigi leghatékonyabb szoftverünk – ami az eddigi legfejlettebb hardverünkön fut.

   

Sebesség és reakciókészség

Az M1 chip és a macOS Big Sur összjátékának köszönhetően a teljes rendszer sokkal fürgébben dolgozik. A MacBook Air azonnal felébred alvó állapotából. Gyorsabbak a minden­napos műveletek, például a fotók átpörgetése vagy a böngészés a Safariban. És a legkomolyabb munkát végző alkal­mazásaid is mindig megkapják a szükséges teljesítményt.

Nagyobb teljesít­mény.Azonnali ébresztés.

 

Több alkal­mazás, mint valaha

Használj az M1 chiphez kifejlesztett, hatékony appokat a meglévő alkal­mazásaid mellett, melyek a Rosetta 2 jóvoltából továbbra is működnek. Sőt, a macOS Big Sur rendszerrel mostantól kedvenc iPhone- és iPad-appjaidat is futtathatod a számító­gépeden. Mindezt egybevéve a Mac-alkal­mazások eddigi legszélesebb választéka áll rendelkezésedre.

Egyesített memória

Mindentudó laptopunk most hihetetlen dolgokra képes memóriát is kapott. Az M1 chip szupergyors egyesített memóriával dolgozik, amely akár 16 GB méretű is lehet. A nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű összevont memóriával az alkal­mazások hatékonyan képesek megosztani az adatokat a CPU, a GPU és a Neural Engine között. Így minden gyorsabbá és gördülékenyebbé válik.

SSD-tároló

Akár 2 TB-os SSD-tároló

Akár 2x gyorsabb SSD

 

Biztonság

Az M1 chip és a macOS Big Sur biztonsági és adat­védelmi funkcióival a MacBook Air magasan kiemelkedik a kategóriájából, komoly védelmet nyújtva a rendszernek és az adataidnak is.

Secure Enclave koprocesszorChipszintű alaprendszert nyújt az olyan kritikus biztonsági funkciók számára, mint a Touch ID és az Apple Pay – az M1-gyel gyorsabban, mint valaha.

Külön tárhelytitkosító motor AES-támogatássalBiztonságosan tárolja a titkosítási kulcsaidat, és hihetetlen teljesítményt tesz lehetővé a titkosított tárhely számára és az adatvédelemben.

Biztonságos rendszerindítási és futásidejű biztonsági funkciókEzek gondoskodnak róla, hogy indításkor csak a megbízható Apple szoftverek töltődjenek be, valamint működés közben is segítenek megvédeni a macOS rendszert.

Aktiválási zárMég akkor is segít kézben tartani a Maced, ha esetleg elveszítenéd vagy ellopnák. Ráadásul a megtalálásához is jól jöhet.

 

Retina kijelző

Élethű színek a mesés látványért.

A 13,3 hüvelykes, 2560 x 1600-as felbon­tású, szemet gyönyörködtető Retina kijel­ző minden eddiginél részletgazdagabb és élethűbb képpel nyűgöz le. Tűélesek rajta a szövegek. A színek ragyogóbbak és élénkebbek, mint valaha. A kijel­ző üvege pedig egészen a ház széléig ér, hogy semmi se vehessen el a csodás látványból.

 

Széles, P3 szín­tartomány

Még szélesebb színskála a kijelzőn.

 

Állapot: Karcmentes
Gyártó: Apple
Operációs rendszer: Mac OS
Bluetooth: 5.1, A2DP, LE
Wifi: 802.11 ax
Kijelző méret - col/inch: 13.3 inch
Kijelző felbontás: 2560 x 1600pixel
Kijelző technologia: Apple Retina
Processzor: Apple M1 8 Core
GPU: Apple 7-core
RAM*: 8GB RAM
Tárhely kapacitás*: 256GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Ujjlenyomat olvasó: Igen

Paraméterek

Állapot: Karcmentes
Gyártó: Apple
Operációs rendszer: Mac OS
Bluetooth: 5.1, A2DP, LE
Wifi: 802.11 ax
Kijelző méret - col/inch: 13.3 inch
Kijelző felbontás: 2560 x 1600pixel
Kijelző technologia: Apple Retina
Processzor: Apple M1 8 Core
GPU: Apple 7-core
RAM*: 8GB RAM
Tárhely kapacitás*: 256GB
Memóriakártya-foglalat Nincs
Ujjlenyomat olvasó: Igen

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményét!