Belépés
   
0 Termék
A hónap akciói

Rólunk mondták

Szuper cuccok, jo árak

György Réka

Számítsd be régi mobiltelefonod, notebookod és vedd meg olcsóbban az újat!

Hogyan teheted ezt meg a NotebookGsm-nél?

Garanciát vállalunk, hogy minden nálunk vásárolt készüléket újabb vásárlása esetén visszaszámoljuk. A beszámítási szolgáltatásunk keretén belül, lehetőséged van, hogy nemcsak a nálunk vásárolt készüléked, hanem megunt, régi telefonod, notebookod újra vagy használtra cseréld, különbözet fizetéssel vagy különbözet vissza térítéssel. Ez egy kényelmes és nem utolsó sorban olcsóbb változata az új készülék vásárlásnak.

Kérlek vedd figyelemben hogy beszámításra csak üzletünkben, személyesen van lehetőség. Mindössze annyi a teendőd, hogy elhozod hozzánk beszámítandó készüléked, ahol kollégáink segitségével kiválasztod azt a terméket melybe be szeretnéd számíttatni régi készüléked. Ezek után meghatározzuk a beszámítandó termék előzetes árát, ennek elfogadása esetén egy általános tesztelést követően megtörténhet a végleges ár kialakítása és a beszámítás.

Mire figyelünk a beszámítás során?

  • A beszámítandó telefon vagy notebook értékét nem a valamikori beszerzési ára, hanem mindig az aktuális piaci helyzet határozza meg.

  • A beszámítandó készülékre ingyenesen előzetes árajánlatot adunk, amely legfeljebb 1 hetes időtartamra érvényes. Amennyiben később szeretnéd a beszámíttatást megvalósítani, úgy újabb árkalkulációt kell végeznünk.

  • Működési állapot.  Az előzetes árajánlat elfogadása esetén következik a tesztelés. A tesztelés alatt feltárt hiányosságok kihatással lesznek az általunk ajánlott végleges beszámítási árra. A notebookok tesztelése során a beszámítandó készüléket újra fogjuk telepíteni, emiatt érdemes lementeni minden számodra fontos adatot. A tesztelési folyamat 2-3 órától az egy napos intarvallumig terjedhet. A tesztelés idejére a készüléket egy szervizmunkalapon vesszük át.

  • Esztétikai állapot. Jellemzően csak hibátlan és hiánytalan készüléket tudunk beszámítani, ám ha például akkumulátor, vagy egyéb "orvosolható" hibája van az adott terméknek az nem zárja ki a beszámítást, de értékét természetesen befolyásolja. 

  • Tartozékok megléte. Tápegység és gyári szám (imei matrica) hiányában nem megoldható a beszámítás.

  • Gyári garancia. Még garanciális termékek beszámítása esetén szükség van az eredeti garanciajegyre, illetve a vásárlást igazoló számlára is.

  • Hálózati korlátozás. Mobiltelefonok értékét befolyásolja annak hálozati korlátozása. Természetesen az a szerencsésebb helyzet ha a mobiltelefon hálozatfüggetlen.

Amennyiben a beszámítással kapcsolatban kérdésed merül fel fordul bizalommal kollégáinkhoz. 

Kapcsolat

Giganet KFT office@notebookgsm.ro
Bethlen Gabor utca 2 sz. +4(0) 266.210.008
535600, Székelyudvarhely +4(0) 745.628.628

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00 ; Szombat: 9:00 - 14:00