Belépés
   
0 Termék
A hónap akciói

Rólunk mondták

Szuper cuccok, jo árak

György Réka

Vásárlás menete:

A notebookgsm.ro weboldal egy Magyar nyelvű oldal, ennek megfelelően a vásárlás, vagy tájékoztatás minden lépése Magyar nyelven történik.

Ha szeretnél vásárolni egy terméket, akkor nem kell előzetesen regisztrálnod ezen az oldalon.

Elég az is, ha a kosár gombra kattintva beteszed a terméket a kosarába. Ezután lehetőséged van tovább vásárolni, további termékeket a kosárba helyezni, de választhatod a Kosár feliratra való kattintással a rendelésed véglegesítését is.

Ha a Regisztráció feliratra kattintasz, akkor a regisztrációs form jelenik meg, amelyet értelem szerűen kikell tölteni azokkal az adatokkal, amelyekel késöbb egyszerüen beléphetsz saját felületedre.

A regisztrációd adatait, valamint a vásárlások adatait online is lekérdezheted, de kérésére el is kűldjük neked.

Ha az regisztrációkor téves adatokat adtál meg, akkor elektronikusan az office@notebookgsm.ro mail címen,  vagy a 0266 210 008 telefonszámon tudsz értesíteni,  hogy a megfelelő helyre és névre kapd meg a rendelésed.

A weboldalon leadott rendelés nem minősűl írásban megkötött szerződésnek!

A válltoztatás jogát fenntartjuk! Az áruházban szereplő termékfotók illusztrációk, a termékek eltérhetnek a fotón ábrázoltaktól.

Vis Maior

Egyik fél sem felelős a feltételek nem teljesítéséért, hogyha ha ez vis maior esemény miatt történik. Vis maior egy előre nem látható esemény, a felek hatáskörén kívül, mely el nem kerülhető (a Romániában alkalmazandó törvények szerint). 

Az eseményre hivatkozó félnek haladéktalanul értesítenie kell a másik felet, és minden szükséges lépést meg kell tennie annak értdekében, hogy korlátozza az esemény következményeit, és bizonyítsa teljesítőképességének hiányát az eseménytől számított 15 napon belül. Adatvédelem:

Mi is utáljuk a Spam-et: adataidat senkinek nem adjuk ki, és bármikor megszüntetheted ingyenes előfizetésedet!

Ha vásárolsz, vagy regisztrálsz a notebookgsm.ro weboldalon, akkor a megadott adatokat az ide vonatkozo érvényben lévő jogszabályok figyelembe vételével webáruházunk eltárolja.

Ezeket az adatokat semmilyen körülmények között nem bocsájtjuk harmadik fél részére. (Kivéve természetesen rendelés esetén a futárcéget, hiszen nekik kézbesíteni kell a megrendelt terméket.)

A tárolásra kizárólag az Te későbbi vásárlásod miatt van szükség. Természetesen e-mailben kérheted adataid végleges törlését a webáruházból, ezt azonnal meg is tesszük .Regisztráció, vagy vásárlás esetén megadott adataid, amenyiben nem kérsz hirlevelet nem használjuk fel arra, hogy ajánlatokkal, vagy bármi mással zaklassunk.

Minden levelünk (blogértesítő, cikksorozat vagy akció) alsó láblécében lehetőséged van leiratkozni, amennyiben így döntesz, mindössze két kattintás az egész: első kattintás után be kell írnod az emailcímed (amelyikre a levelet kaptad) és még egy klikk a leiratkozás gombra és már kész is.

Kapcsolat

Giganet KFT office@notebookgsm.ro
Bethlen Gabor utca 2 sz. +4(0) 266.210.008
535600, Székelyudvarhely +4(0) 745.628.628

Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 9:00 - 18:00 ; Szombat: 9:00 - 14:00