Belépés
   
0 Termék
A hónap akciói

Rólunk mondták

Szuper cuccok, jo árak

György Réka

Szerviz

Hozd be a kütyüd,

ha már az agyadra ment!

Törés, ázás, szoftver? Száz baja lehet a telefonodnak, a navigációs rendszerednek, vagy a laptopodnak, főleg, ha már lejárt a garancia – 99-re biztosan tudunk megoldást.

Nagyot koppant a betonon?

Ne aggódj, nem te vagy az ügyetlen. Egyetlen telefont sem az örökkévalóságnak terveznek, de a csúnya pókháló a kijelzőről nem kell, hogy örökre ottmaradjon, itt levakarjuk.

Félresikerült a szoftverfrissítés?

Először is: ne ess pánikba! A helyzet valószínűleg nem menthetetlen, sőt, talán még az adataid sem vesztek el. Hozd be a telefont, megnézzük, mit lehet tenni.

A WC-be ejtetted és beázott?

Nem hinnéd, hányan pottyantják oda, ahova mást kéne. A víz alapvetően nincs jó barátságban az elektronikával, de ha azonnal kikapcsolod, és elhozod a szervizbe, szinte biztosan menthető.

Utaznál, de nem tudod, merre menj?

A világ változik, új utak épülnek és az oroszok is egyre többször rajzolják át a térképet. Gyere be a telefonoddal, vagy a GPS-es navigációs rendszereddel, és gondoskodunk róla, hogy ne tévedj el.

Az agyadra megy a lassú laptopod?

Beleömlik a kávé, véletlenül törlődnek fájlok, vagy éppen az akku nem bírja már a strapát? Nincs pánik, laptopot is javítunk – ha nem olvadt el a kályhán, akkor megnézzük, mit tehetünk érte.

Szolgáltatót váltottál, de telefont nem szeretnél?

Céges szám, új szolgáltató, jobb percdíjak, régi telefon: több oka is van, amiért más mobilszolgáltatóhoz szegődhetsz, de mindenikre van megoldás, hogy használni is tudd az új kártyát. Segítünk!