Belépés
   

Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Bezaras ✕
Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Gyorsvásárlás

Bezaras ✕
Név:
Telefon
E-mail címed:
Cím:
Megye
Város
Irányítószám
Válaszd ki a átvétel módját:
Egyéb megjegyzésed, üzeneted a megrendeléseddel kapcsolatosan:
Összesen fizetendő

» Használt mobiltelefonok » Huawei » Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown
1249,00 RON
Garancia: 3 hónap
Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

1249,00 RON
Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

1249,00 RON

»TermékleírásHasznált mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown

 HUAWEI MATE 10 PRO

Kirin 970, a világ első mobil mesterséges intelligencia (AI) processzora

EGYEDÜLÁLLÓ DIZÁJN

Gazdagabb, lebilincselőbb vizuális élmény a dizájn területén elért áttörésnek köszönhetően

Láss mindent nagyban a 6"-os, 18:9 képarányú HUAWEI FullView Kijelzőn, ahol az intenzív, élénk és ragyogó színeket a HDR10 technológia biztosítja!

IGAZI MESTERMUNKA

A különleges hátlapi dizájn kiemeli a kettős lencséjű kamerákat és kifinomult szimmetriát hoz létre az okostelefon-tervezés felsőfokán. A formabontó íves üveg technológia olyan karcsú és ergonómikus készüléket eredményez, amely kényelmesen kézben tartható és a tapintásra éppen olyan kifinomultnak tűnik, mint amilyen a megjelenése.

ÚJSZERŰ ANYAGHASZNÁLAT

A HUAWEI Mate 10 Pro az egyedülállóan elegáns dizájnja részeként erős és robusztus üvegből készült elő- és hátlappal rendelkezik. Innovatív technikával az alakítás előtt a hátlap keményebb üvegét 700°C-ra hevítik, hogy megszülethessen a készülék utánozhatatlan stílusa.

A MINDENNAPJAIDHOZ KÉSZÜLT

Az IP67 osztályú csepp-, és porálló HUAWEI Mate 10 Pro kiállja a próbát szélsőséges helyzetekben is.*

*A HUAWEI Mate 10 Pro csepp-, és porálló tesztelését ellenőrzött laboratóriumi feltételek mellett az IEC 60529 szabvány szerinti IP67 osztálynak megfelelően végezték. A csepp-, és porállóság nem állandó és az ellenállóképesség a készülék normál elhasználódása miatt csökkenhet. Kérjük, ne kíséreld meg feltölteni a HUAWEI Mate 10 Pro készüléket, ha az nedves. Folyadék által okozott kárra a garancia nem vonatkozik.

A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ALAPÚ FEJLESZTÉSEK GYORSABB, SZEMÉLYRE SZABOTTABB FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNYT KÍNÁLNAK

Éld át a szupergyors sebességet, rugalmasságot és hatékonyságot a Kirin 970-el, a saját NPU-val (neurális hálózati feldolgozó egységgel) rendelkező mobil mesterséges intelligencia alapú számítástechnikai platformmal.

A TELJESÍTMÉNY ÚJ KORSZAKA

A Kirin 970-el a HUAWEI Mate 10 Pro gyors, intelligens és jól alkalmazkodó, képes azonnal megérteni a valós életben előforduló helyzeteket és reagálni azokra. Nyolcmagos processzorával és 12 magos GPU-jával a HUAWEI Mate 10 Pro prémium kategóriás teljesítményt kínál villámgyors működés mellett, miközben kevesebb energiát fogyaszt. 
A személyes adatok védelme és a hatékonyság jelentősen javult, mivel a HUAWEI Mate 10 Pro NPU-ja a szokványos felhőalapú feldolgozástól függetlenül működik. Az NPU technológiai áttörést képvisel: akár 50-szer nagyobb hatékonysággal és 25-ször nagyobb teljesítménnyel* működik, és támogatja a mesterséges intelligenciához kapcsolódó bonyolult számításokat.

*A HUAWEI laboratóriumi mérése alapján. Azonos mesterséges intelligenciával operáló számítási forgatókönyv mellett 4 x Cortex A73 CPU-val összehasonlítva.

ŐRIZD MEG KÉSZÜLÉKED TÖKÉLETES ÁLLAPOTBAN!

A HUAWEI Kirin 970 processzorát úgy tervezték, hogy megértse okostelefonod viselkedését. Attól függően, hogyan használod az készüléked, a HUAWEI Mate 10 Pro megjósolja a leghatékonyabb üzemmódot és optimalizálja a teljesítményt, hogy telefonod mindig elsőrangú kondícióban legyen.

EGYETLEN 20 PERCES TÖLTÉSSEL EGY EGÉSZ NAPON ÁT HASZNÁLHATÓ.*

*Jellemző érték. A HUAWEI laboratóriumi tesztjei alapján. Az akkumulátor élettartama a tényleges használati körülményektől függ. 
*A HUAWEI laboratóriumi tesztjei alapján. Laboratóriumi tesztelési környezet: 25 °C hőmérséklet, relatív páratartalom: 45% – 80%. A HUAWEI SuperCharger töltővel a telefont 4G hálózati készenléti állapotban töltötték 1%-os töltési szintről.

TARTÓS HASZNÁLATRA TERVEZETT AKKUMULÁTOR

Az ágazati szinten vezető 4000 mAh-es akkumulátor és az intelligens akkumulátorkezelő rendszer, viselkedésedből tanulva osztja ki az erőforrásokat, együtt kiküszöbölve az energiapazarlást és maximalizálva az akkumulátor élettartamát.

ÚTTÖRŐ AKKUMULÁTORTÖLTÉSI TECHNOLÓGIA

A HUAWEI SuperCharge technológiájával a HUAWEI Mate 10 Pro mindössze egyetlen 20 perces feltöltéssel egész nap használható.* Ennek része a TÜV Rheinland általi tanúsításra váró biztonságos gyorstöltő rendszer, amely egy 15 rétegű biztonsági hálóval gondoskodik a problémamentes és gyors töltőhasználatról.

CÉLOZZ ÉS FOTÓZZ AZONNAL!

A HUAWEI mesterséges intelligenciája és az új Duál Leica Kamera kivételes minőségű képminőséget garantál minimális előképzettséggel.

ÚJ DUÁL LEICA KAMRE F/1.6-OS REKESZNYÍLÁSSAL

Az új Duál Leica kamerákkal felszerelve, könnyedén készíthetsz sekély mélységélességű képeket, illetve kristálytiszta és elmosódásmentes fotókat gyenge fényviszonyok között is. A 20MP-es monokróm szenzor és a 12MP-es RGB szenzor optikai képstabilizátorral több fényt használ a professzionális minőség elérésének érdekében.

MESTERSÉGES INTELLIGENCIA ALAPÚ
VALÓS IDEJŰ JELENET- ÉS TÁRGYFELISMERÉS

Intelligens fényképészeti algoritmusokkal a HUAWEI Mate 10 Pro valós időben azonosítja a jelenetek és tárgyak különböző típusait, automatikusan beállítja a színt, a kontrasztot, a fényerőt, az expozíciót és a többi értéket, hogy színekkel teli, éles, tökéletesen beállított fotókat készítsen. 
*virág, kék ég, növény, éjszakai tájkép, étel, naplemente/napkelte, szöveg, tengerpart, hó, portré stb.

TÖKÉLETES "BOKEH" EFFEKT, KÁPRÁZATOS PORTRÉFOTÓK

A portréfotó-adatbázisunkból tanuló mesterséges intelligencia segítségével a HUAWEI Mate 10 Pro a fókuszpontot a fotó alanyára állítva könnyedén professzionális bokeh-effektust hozhat létre művészien tökéletes portrék és szelfik készítéséhez.

GYORSABB, ULTRASTABIL KAPCSOLAT

A HUAWEI Mate 10 Pro a legoptimálisabb letöltési sebességet kínálja. Egy olyan intelligens cellakeresési és -átadási képességet dolgoztunk ki, amely garantálja a kiváló minőségű stabil hálózati jelet és azt, hogy a hívások ritkábban szakadnak meg még akkor is, ha nagy sebességű járművön utazol.

SZÓLJON KRISTÁLYTISZTÁN A HANGOD

Ez az integrált funkció biztosítja, hogy bármilyen halkan is suttogj* a HUAWEI Mate 10 Pro-ba, a másik oldalon azt tisztán hallják. A HUAWEI Mate 10 Pro mesterséges intelligenciával rendelkező technológiája feljavítja és felhangosítja az alacsony hangerejű hívásokat*, míg a zajos hívásokat** kiváló minőségű beszélgetéssé alakítja a beépített környezeti zajkioltó funkció.

*Átlagos hangerővel és visszhang szinttel rendelkező beltéri feltételek, például csendes tárgyaló, iroda és nappali/hálószoba esetén. 
**A mesterséges intelligencia által kezelt zajos környezeten elsősorban a közúti forgalom, a vasútállomás és a repülőtér értendő.

VALÓS IDEJŰ FORDÍTÓ

A mesterséges intelligencia alapú rendszernek köszönhetően azonnal 50-nél is több nyelvre fordíthatsz le szöveget, beszédet, beszélgetéseket és képeket. Az előre telepített fordítóalkalmazással gyorsan lefordíthatsz készülékek közötti egyéni és csoportos beszélgetéseket. Mivel a HUAWEI Mate 10 Pro mesterséges intelligencia rendszerén belül működik, ez az alkalmazás minden eddiginél gyorsabban képes szövegeket és képeket fordítani.

OPTIMALIZÁLT ANDROID O FELHASZNÁLÓI  ÉLMÉNY A VADONATÚJ EMUI 8.0-VAL

A HUAWEI Mate 10 Pro innovatív és könnyen használható felhasználói felületét gyorsnak, jól reagálónak és intuitívnak tervezték. Az integrált NPU-val egy mesterséges intelligencia orientált fejlesztői rendszert létrehozva a HUAWEI Mate 10 Pro utat nyit az intelligens alkalmazások új korszaka előtt.

LEGYEN SZUPERNAGY KÉPERNYŐD

Tedd a mobilszórakozást valóban lebilincselő, nagy képernyős kalanddá. További játékok a Google Play™ áruházból tölthetők le.

INTELLIGENS KÉPERNYŐ

A HUAWEI Mate 10 Pro képes fekvő formátumú többoszlopos megjelenítésre, amelynek köszönhetően könnyebb a munkavégzés útközben is.

»Beszélgessünk róla!Használt mobiltelefon, Huawei Mate 10 Pro Mokka Brown