Belépés
   

Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Bezaras ✕
Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Gyorsvásárlás

Bezaras ✕
Név:
Telefon
E-mail címed:
Cím:
Megye
Város
Irányítószám
Válaszd ki a átvétel módját:
Egyéb megjegyzésed, üzeneted a megrendeléseddel kapcsolatosan:
Összesen fizetendő

» Használt mobiltelefonok » Samsung » Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS
2399,00 1999,00 RON
Garancia: 3 hónap
Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

2399,00 1999,00 RON
Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

2399,00 1999,00 RON

»TermékleírásHasznált mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS

Teljesen újratervezve, hogy minden zavaró tényező eltűnjön a látótérből. Nincs bevágás, ami elvonná a figyelmet. A precíz lézervágás, a képernyőre integrált biztonsági funkciók és a szemkímélő, dinamikus AMOLED teszi az Infinity Displayt a leginnovatívabb Galaxy képernyővé.

Három darab Galaxy S10 plus telefon, mindegyik az előtte lévő készülékre fektetve, enyhén ferde szögben a Bixby és a hangerő gomb oldaláról. A három kijelzőn egy vízen lévő motorcsónakot és mögötte két vízisízőt ábrázoló légi felvétel látható, ami az Infinity-O Display kiterjeszthetőségét mutatja

Egyszerűen érintsd meg az üveget a feloldáshoz. A biztonsági funkciókat a telefon hátoldaláról az előlapra telepítettük át, az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót közvetlenül a képernyőbe integrálva.

*Csak Galaxy S10 és S10+ készüléken érhető el.

Egy, az Infinity Displayt megérintő ujj, és lefelé áramló lila fényimpulzusok, amelyek az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasónak a ujjat érzékelő ultrahangos impulzusait jelképezik

A következő generáció alakot ölt

*Az elérhető modellek és színek országonként és szolgáltatónként változhatnak.

Galaxy S10e elölnézetben, a képernyőn absztrakt korall és kék színátmenettel.Galaxy S10e5.8” 1Galaxy S10 elölnézetben, a képernyőn absztrakt korall és kék színátmenettel.Galaxy S106.1” 1Galaxy S10 plus elölnézetben, a képernyőn absztrakt korall és kék színátmenettel.Galaxy S10+6.4” 1

A kreativitás testet ölt. Engedd szabadjára a kreativitásodat az Infinity Display kijelzővel, és készíts olyan háttérképeket, amelyek a legtöbbet hozzák ki az innovatív kamerakivágásból, vagy válogass kínálatunk széles választékából.

Tovább a Galaxy Themes
Három Galaxy S10 telefon látható szemből, képernyőjükön kreatív háttérképpel, melyek mindegyike él az Infinity Display kijelző kamerakivágása nyújtotta lehetőséggel.

Kamera

A következő generációs kamera révén nem kell profinak lenned.

Beépített lencsék teljes eszköztára.Professzionális kamerával a zsebedben fényképeid, szelfijeid és videófelvételeid minden különösebb erőfeszítés nélkül ütősek és azonnal megoszthatók lesznek.

Ragadj meg egy szélesebb világot Készíts lenyűgöző, mozifilmszerű képeket a 123 fokos látómezővel rendelkező Ultraszéles látószögű kamera segítségével

Galaxy S10 plus által készített fénykép egy nőről, aki egy sor faoszlop előtt áll a tengerben alkonyatkor. Kihúzódik, hogy többet mutasson meg a jelenetből az ultraszéles látószögű kamerával. 

*Galaxy S10+ készülékkel készített kép szimulált tevékenységgel, illusztrációs célokra. A funkció Galaxy S10 és S10e készülékeken is elérhető.

Okosabb kamera jobb fényképek készítéséhez. Az intelligens kamera segít lenyűgöző fényképeket készíteni képösszeállításokra tett javaslatokkal és a kamera beállításainak a témához történő automatikus optimalizálásával.2

Galaxy S10 plus által készített fénykép, amely a víztükörben tükröződő hegyek mögött felkelő napot ábrázolja  Galaxy S10 plus által készített fénykép, amely a víztükörben tükröződő hegyek mögött felkelő napot ábrázolja

*Galaxy S10+ készülékkel készített kép szimulált overlay-jel, illusztrációs célokra. A funkció Galaxy S10 és S10e készülékeken is elérhető.

Teljesítmény

Következő generációs teljesítmény egy olyan generáció számára, amely képtelen várni

Megosztható energia. A Vezeték nélküli töltésmegosztás lehetővé teszi, hogy megoszd telefonod energiáját más eszközökkel. A vezeték nélküli gyorstöltés 2.0-ás verziója pedig gyorsabban tölti vissza telefonod 100%-ra.4, 5
Galaxy S10 plus hátulnézetben, lefektetve 45 fokos szögben. Görgetés közben egy másik Galaxy S10 plus jelenik meg az első Galaxy S10 plus tetején, és megjelenik a töltés ikon, bemutatva a Vezeték nélküli töltésmegosztás funkciót. Ahogy folytatja a görgetést, egy Galaxy Watch Active jelenik meg, és az is a Galaxy S10 plus készüléken töltődik.
Galaxy S10 plus hátulnézetben, lefektetve 45 fokos szögben. Görgetés közben egy másik Galaxy S10 plus jelenik meg az első Galaxy S10 plus tetején, és megjelenik a töltés ikon, bemutatva a Vezeték nélküli töltésmegosztás funkciót. Ahogy folytatja a görgetést, egy Galaxy Watch Active jelenik meg, és az is a Galaxy S10 plus készüléken töltődik.Galaxy S10 plus hátulnézetben, lefektetve 45 fokos szögben. Görgetés közben egy másik Galaxy S10 plus jelenik meg az első Galaxy S10 plus tetején, és megjelenik a töltés ikon, bemutatva a Vezeték nélküli töltésmegosztás funkciót. Ahogy folytatja a görgetést, egy Galaxy Watch Active jelenik meg, és az is a Galaxy S10 plus készüléken töltődik.
Galaxy S10 plus hátulnézetben, lefektetve 45 fokos szögben. Görgetés közben egy másik Galaxy S10 plus jelenik meg az első Galaxy S10 plus tetején, és megjelenik a töltés ikon, bemutatva a Vezeték nélküli töltésmegosztás funkciót. Ahogy folytatja a görgetést, egy Galaxy Watch Active jelenik meg, és az is a Galaxy S10 plus készüléken töltődik.
Légi felvétel egy utcáról, amelyen autók haladnak, és gyalogosok sétálnak a járdán. Körök és vezetékek jelennek meg felül, összekapcsolva az autókat és a gyalogosokat, a Galaxy S10e, S10, és S10 plus Wi-Fi- és LTE-csatlakoztatási lehetőségeit ábrázolva
 

Streamelj és ossz meg, bárhová is sodorjon az élet. Az intelligens wifi a Wi-Fi 6 szabvány révén gyorsabb sebességet ér el, valamint megbízhatóan és biztonságosan csatlakozik még a nyilvános hálózatokon is.6 Továbbá zökkenőmentesen kapcsol át LTE-re, hihetetlen, akár 2,0 Gbps adatátviteli sebességet elérve.7

Teljesen megváltoztatja a játékszabályokat. Mind a hardvert, mind a szoftvert úgy alakítottuk ki, hogy jobb teljesítménnyel támogassák a játékélményt, bosszantó késleltetés nélkül.

*A kép csak illusztráció.

© 2019 Epic Games, Inc. Az Epic Games, a Fortnite, valamint a hozzájuk tartozó logók az Epic Games vállalat védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban (Reg. U.S. Pat & Tm. Off.) és más országokban. Minden jog fenntartva.

Galaxy S10 plus fekvő tájolásban, enyhe szögben feltámasztva, a Bixby és a hangerő gomb oldaláról nézve, feltárva a belső hardvert és bemutatva azokat az alkatrészeket, amelyek a Galaxy S10 plus modellt játékra optimalizálttá teszik.
Galaxy S10 plus fekvő tájolásban, enyhe szögben feltámasztva, a Bixby és a hangerő gomb oldaláról nézve, feltárva a belső hardvert és bemutatva azokat az alkatrészeket, amelyek a Galaxy S10 plus modellt játékra optimalizálttá teszik.Galaxy S10 plus fekvő tájolásban, enyhe szögben feltámasztva, a Bixby és a hangerő gomb oldaláról nézve, feltárva a belső hardvert és bemutatva azokat az alkatrészeket, amelyek a Galaxy S10 plus modellt játékra optimalizálttá teszik.Galaxy S10 plus fekvő tájolásban, enyhe szögben feltámasztva, a Bixby és a hangerő gomb oldaláról nézve, feltárva a belső hardvert és bemutatva azokat az alkatrészeket, amelyek a Galaxy S10 plus modellt játékra optimalizálttá teszik.

Intelligencia

A telefon, amely hozzád igazodik, így nem neked kell hozzá igazodnod

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mindig egy lépéssel előbb járj. Az intelligencia és a fejlett hardvereszközök megtanulják, hogy hogyan használod a telefonod, majd alkalmazkodnak a hosszabb ideig és hatékonyabban történő működés érdekében, maximális teljesítményt biztosítva egész nap.

Extrém közeli felvétel a Galaxy S10 plus AP-be beépített neurális feldolgozó egységről.Extrém közeli felvétel a Galaxy S10 plus AP-be beépített neurális feldolgozó egységről.

A hasznos mesterséges intelligencia egyszerűbbé teszi a mindennapi életet. A Bixby Routines gyakran használt alkalmazásokat és feladatokat javasol az időpont vagy helyszín alapján a természetesen okos élmény érdekében – csakis a számodra.

A Bixby Routines interfész szimulált fényképe a Vezetés rutin esetén. Látható rajta az Aktivált műveletek, Hangos ébresztés bekapcsolva, Samsung zenelejátszás és az automatikus képernyőelforgatás kiválasztott állapota.A Bixby Routines interfész szimulált fényképe a Vezetés rutin esetén. Látható rajta az Aktivált műveletek, Hangos ébresztés bekapcsolva, Samsung zenelejátszás és az automatikus képernyőelforgatás kiválasztott állapota.

»Beszélgessünk róla!Használt mobiltelefon, Samsung Galaxy S10 Duos Prism Black G973F/DS