Belépés
   

Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Bezaras ✕
Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Gyorsvásárlás

Bezaras ✕
Név:
Telefon
E-mail címed:
Cím:
Megye
Város
Irányítószám
Válaszd ki a átvétel módját:
Egyéb megjegyzésed, üzeneted a megrendeléseddel kapcsolatosan:
Összesen fizetendő

» Új mobiltelefonok » Egyéb » Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray
Ez a termék jelenleg nem szerepel a Notebook GSM kinálatában. Helyette a következő termékeinket ajánljuk:
Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

549,00 RON
Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

549,00 RON

»TermékleírásMobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray

 
Redmi 4A — tartós és kompakt okostelefon

A Redmi 4A az 5"-es HD kijelző, a 3120 mAh-es akkkumulátor és a finom matt fémtest tökéletes kombinációja. A súlya mindössze 131.5 g és hihetetlnül kényelmes fogást kínál a finom fém textúrájának köszönhetően. A nagy teljesítményt a 64 bites Qualcomm Snapdragon 425 processzor és a MIUI 8 operációs rendszer teszik lehetővé. Futtasson irodai alkalmazásokat, nézzen videókat vagy játszon játékokkal. Kis mérete ellenére elegendő energiát biztosít, hogy mindennapi tevékenységeit elvégezhesse.
  • 5"-es HD kijelző
  • 3120 mAh-es nagy kapacitású akkumulátor
  • 13 MP hátsó kamera
  • MIUI 8 kettős-eszköz mód
 
 
131.5 gramm tökéletesség

Nem tudsz nem beleszeretni a Redmi 4A-ba. Első ránézésre a matt textúra ragadja meg a figyelmét, majd a készülék pehelysúlya nyeri el a szívét.

Egy továbbfejlesztett technológiát alkalmaztak a Redmi 4A tervezése során, így válhatott a legkönnyebbé a Redmi szérián belül. Pehelysúlya ellenére azonban nagyon tartós is. Az elülső panelt 2.5D üveg védi. A teljesen fém anyagú ház tartós bevonatot kapott több ciklusnyi kezelés után, beleértve a homokfúvást és a polírozást. A matt kivitel jól illeszkedik mindenkihez és a színei is: elegáns rozéarany, luxus arany és mélyszürke. A Redmi 4A egy olyan vonzerőt kínál, amelynek nehéz ellenállni.
 
 
7 napos akkumulátor-élettartam

Az energiagazdálkodás egy olyan fontos funkciója az okostelefonoknak, amelyet minden gyártó próbál maximálisan kihasználni. A felhasználók olyan hatékony eszközt keresnek, amely nem csak a mindennapi feladatokat elégíti ki, hanem a hosszú távú utazások és extrém körülmények között is jól szolgálnak.

A Redmi 4A-t egy alacsony energiafelhasználású technológiával láttak el, a hosszú élettartam érdekében. A 3120mAh-es akkumulátor és a MIUI 8 energiaoptimalizáló rendszer párosával akár 7 napig is használhatja a készüléket mérsékelt igénybevétel mellett.
 
 
Az unatkozás nem lehet opció, ha utazik vagy csak szimplán hazatart. A nagy kapacitású akkumulátorral folyamatosan elfoglalhatja magát az úton végig. Beszéljen vagy szórakozzon szabadon a Redmi 4A-val!

13 MP kamera — makulátlan emlékek örökké

Azt szeretnénk, ha egy egyszerű telefonos kamera is képes legyen megörökíteni úgy a pillanatokat, mint ahogy arra mindig is visszaszeretne emlékezni. A Xiaomi a Redmi 4A-t egy 13 millió pixeles HD kamerával szerelte fel, amely lehetővé teszi, hogy a baráti összejöveteleket vagy a gyönyörű tájt mindig megörökíthesse.
 
 
 
A felhasználó egy sor olyan funkciót kap, mint például a színárnyalatok állítása, a HDR mód és a videófelvétel rögzítése 1280x720 felbontásban. Az 5 megapixeles elülső kamerával menetközben is szelfizhet.

Ha bajban van azzal, hogy miként kategorizálja a fotóit, a Redmi 4A képes különböző kritériumok alapján szétválogatni a képeket különböző albumokba. A Redmi 4A kamerája nem csak kíváló képeket készít, hanem intelligens tárhelyet, szerkesztési funkciókat kínál és a mindennapjait kellemes emlékekké alakíthatja át.
 
 
 
Élvonalbeli Snapdragon processzor

Az okostelefonok számítási teljesítménye mindig is az egyik legfontosabb tulajdonságok között szerepelt azok számára, akik azt a legjobban ki is használják. A Xiaomi a Redmi 4A-t egy lenyűgöző processzorral látta el, hogy megtapasztalhassa az 1.4GHz-es sebesség érzését és hogy a 3D játékok királya lehessen.
 
 
A Redmi 4A a 64-bites Cortex A53 Snapdragon 425 processzoron és a 2 GB RAM-on alapul, ami többfeladatos tevékenységhez kíváló. Az Adreno 308 pedig jobb grafikus megjelenítést kölcsönöz a különböző alkalmazások számára.

A technológia gyors fejlődése miatt mindig amiatt félünk, hogy a jelenlegi okostelefonunk gyorsan elavul. A Xiaomi Redmi 4A magas szintű gyártási technológiájának köszönhetően nem kell tartania az elévüléstől, a készülék a jövőben is stabil teljesítményt fog nyújtani.

5"-es HD kijelző

A mi generációnk úgy tűnik, hogy több időt tölt már az okoskészülék előtti képernyő előtt, minthogy más emberekkel legyünk folyamatosan kapcsolatban. Ezt a szokást nehéz leküzdeni, de gondolnunk kell a szemünk éppségére is. A Xiaomi sok időt fordított az olvasható és biztonságos képernyők létrehozására, ezáltal biztosítva a tiszta vizuális élményt és a szemkárosodás csökkenését.
 
 
A Redmi 4A 5"-es HD 1280x720 px 296 ppi élességű képernyője élénk színeket és kíváló kontrasztot biztosít. Mégfejlettebb megjelenítési technológiával működik, így a képernyő közvetlen napfényben, és a szabadban is látható marad. A szemirritáció csökkentése érdekében elérhetővé tettük az "olvasási módot", amely beállítja a képernyő színét, kiszűrve a kék színt és enyhébb sárga színt ad hozzá.

Könnyen kezelhető MIUI 8

Több, mint 200 millió felhasználó választja világszerte a MIUI 8-at a megbízható asszisztensének. A MIUI 8 képes automatikusan megváltoztatni a háttérképet a kijelzőn, dedukálhatja az audiókból származó szövegeket, egy képben készíthet több képernyőmentést, átváltja a súlyt, pénznemet, hőmérsékletet és a QR-szkenner segítségével leolvassa a kódokat. Az új elrendezés sok szempontból kényelmes - minél több ideig használja, annál valószínűbb, hogy nem változtatja meg valami másra.
 
 
Kettős-eszköz mód

Biztosan észrevette már, hogy a laptopján vagy az asztali gépén különböző felhasználókat hozhat létre, és módosíthatja külön-külön a témájukat, beállításaikat. Szeretnél egy ilyen funkciót az okostelefonodon is? A Xiaomi továbbfejlesztette az operációs rendszerét, amely így lehetővé teszi egy "második hely" létrehozását is. Testreszabhatja a kezelőfelületét, tárolhatja a privát fájlokat és akár le is zárhatja a jelszavával.
 
 
Ez a funkció így lehetővé teszi, hogy ugyanazokat az applikációkat akár kétszer is feltelepítse. Ez azok számára előnyös, akiknek több fiókjuk van a népszerű alkalmazásokban. Így nem kell folyamatosan bejelentkeznie és kijelentkeznie, hogy a különböző profilok között tudjon választani.

Teljes Netcom 2.0 és Dual SIM támogatás

A kettős kártyahely lehetővé teszi, hogy egyszerre két SIM kártya is működjön, vagy egy SIM kártya egy microSD bövítőkártyával párosítva. A Redmi 4A továbbá támogatja a Bluetooth 4.1 és a Wi-Fi 802.11 b/g/n 2.4GHz-es frekvencián.

A 128 GB-os extra tárhellyel a telefonját áttudja alakítani könyvtárrá, házimozivá, fotógalériává vagy játékközponttá is akár.
 
 

»Beszélgessünk róla!Mobiltelefon, Xiaomi Redmi 4A Dual Dark Gray