Belépés
   

Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Bezaras ✕
Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Gyorsvásárlás

Bezaras ✕
Név:
Telefon
E-mail címed:
Cím:
Megye
Város
Irányítószám
Válaszd ki a átvétel módját:
Egyéb megjegyzésed, üzeneted a megrendeléseddel kapcsolatosan:
Összesen fizetendő

» Új mobiltelefonok » Samsung » Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black
899,00 RON
Rendelésre | Ingyenes szállítás
Garancia: 24 hónap
Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

899,00 RON
Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

899,00 RON

»TermékleírásMobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black

  • Lenyűgöző kijelző
    Kijelző
  • Lenyűgöző 4 kamera a megismételhetetlen pillanatokhoz
    Négykamerás rendszer
  • Lenyűgöző teljesítményű akkumulátor
    Akkumulátor

Lenyűgöző kijelző

Merülj el a Galaxy A21s 6,5 hüvelykes Infinity-O Display, határtalan kijelzőjében! A széles képarány tartalommal tölti ki a képernyőt a szélektől a szélekig. Nézd kedvenc videóid, élő közvetítéseid és játssz a HD+ kijelzőn!

Lenyűgöző kijelző Lenyűgöző kijelző

*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Átlósan mérve, a teljes téglalapot alapul véve a képernyő mérete 6,5" (166,3mm) és 6,5" (164,0mm) a lekerekített sarkokat is beleszámítva. A látható terület némileg kisebb a lekerekített sarkok és a kamerakivágás miatt.

Stílusos külső, kényelmes fogás

A Galaxy A21s fényes és holografikus felülettel rendelkezik, amely megragadja a tekintetet. Sima ívei lehetővé teszik a könnyű és biztonságos fogást, miközben a képernyőn navigálsz. Válassz a stílusodnak megfelelő fekete, fehér vagy kék színek közül.

Stílusos külső, kényelmes fogás Stílusos külső, kényelmes fogás

*A színek elérhetősége országonként és régiónként eltérő lehet.

Lenyűgöző 4 kamera a megismétel-
hetetlen pillanatokhoz

Ultranagy felbontású, éles, tiszta fényképek éjjel-nappal a 48MP-es Főkamera segítségével. A 123°-os, 8MP-es Ultraszéles látószögű kamerával még több elem fér a fényképekre. Válaszd a továbbfejlesztett 2 MP-es Makrokamerát a közeli felvételekhez, és győződj meg arról, hogy a fotó alanya mindig kiemelkedjen a 2 MP-es Mélységérzékelő kamera többféle Élő fókuszos effektjével.

*A színek elérhetősége országonként és régiónként eltérő lehet.

Lenyűgöző 4 kamera a megismételhetetlen pillanatokhoz Lenyűgöző 4 kamera a megismételhetetlen pillanatokhoz

Örökítsd meg a látvány egy nagyobb részletét

Ragadd meg a világot az Ultraszéles látószögű kamera látómezőjével. A 48 MP-es Főkamerával a nap folyamán készített képek világosak és tiszták maradnak.

*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **Az Ultraszéles látószög (fotók és videók esetén) kizárólag hátlapi kamera használata esetén érhető el.

Makrókamera az apró részletekhez

A négykamerás rendszer beépített, 2 MP-es Makrókamerája (40 mm) tiszta és minőségi felvételeket készít, amelyek elősegítik a közeli felvételek rendkívül finom részleteinek megjeleítését. Használd a természetes háttérelmosást, helyezd a fókuszt a fotó alanyára!

*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak. **A Makrókamera funkció kizárólag hátlapi kamera használata esetén érhető el.

Makrókamera az apró részletekhez Makrókamera az apró részletekhez

A Mélységérzékelő kamera fókuszba helyezi az alanyt

A 2 MP-es Mélységérzékelő kamera lehetővé teszi a mélységélesség beállítását a felvétel elkészítese előtt és után. Csökkenti a képeken nem kívánt háttérzajt, hogy még professzionálisabbak legyenek.

*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.

Szelfik, amelyek megragadják a figyelmet

Jó szelfiket szeretnél? A lenyűgöző nappali megjelenés érdekében a Galaxy A21s 13 MP-es előlapi kamerája tiszta, nagy felbontású fényképeket biztosít. Az Élő fókusszal a háttér finoman elhomályosul, és a fókusz az arcra helyeződik.

*A képek kizárólag illusztrációs célt szolgálnak.

Szelfik, amelyek megragadják a figyelmet Szelfik, amelyek megragadják a figyelmet

Lenyűgöző teljesítményű akkumulátor

Ha folyamatosan mozgásban vagy, akkor szükséged van egy telefonra, ami sokáig bírja. Az 5000 mAh (tipikus)* akkumulátor energiát ad a streaminghez, a megosztáshoz és a játékhoz. Ha elfogy az energiája, töltsd fel az akár 15 W-os Gyorstöltéssel.

Lenyűgöző teljesítményű akkumulátor Lenyűgöző teljesítményű akkumulátor

*Tipikus érték, amelyet harmadik fél laboratóriumi körülményei között teszteltek. A jellemző érték egy becsült átlagos érték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátortelemek között. A névleges (minimális) kapacitás 4900 mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.

Adj teret a játéknak!

A Galaxy A21s gyors feldolgozással és nagy tárhellyel rendelkezik. A fejlett Octa-core processzor és 3, 4/6 GB RAM-os zökkenőmentes és hatékony teljesítményt nyújt. Tölts le többet és törölj kevesebbet a 32 GB/64 GB belső tárhellyel! Bővítsd tovább egy 512 GB-os microSD-kártyával!

Adj teret a játéknak! Adj teret a játéknak!

*A RAM és a belső memória kapacitása országonként eltérhet. **A MicroSD-kártya külön vásárolható meg. ***A tényleges rendelkezésre álló tárhely az előre telepített szoftvertől függően változhat.

Katonai szintű biztonság. Megvédi azt, ami fontos számodra.

A telefon hardverébe és szoftverébe beépített Samsung Knox, a bekapcsolás pillanatától védi a telefont. Többrétegű biztonságot nyújtva megvédi legérzékenyebb információid a rosszindulatú programoktól és fenyegetésektől.

Katonai szintű biztonság. Megvédi azt, ami fontos számodra. Katonai szintű biztonság. Megvédi azt, ami fontos számodra.

Kényelmes mobilbiztonság

  • *Az ujjlenyomat-olvasó pontossága a körülményektől függően eltérő lehet.

Szolgálatra kész, bárhol és bármikor

Vásárolj teljes nyugalommal Galaxy készüléket! Az interaktív diagnosztika és optimalizálás a Samsung Members alkalmazásban megkönnyíti az eszközök teljesítményének növelését, miközben az ügyfélszolgálatunk lehetővé teszi a problémák elhárítását, amikor kiegészítő segítségre van szükséged.

Szolgálatra kész, bárhol és bármikor Szolgálatra kész, bárhol és bármikor

*A Samsung Members alkalmazás esetén rendelkezésre álló funkciók és eszközök országonként és eszközönként eltérhetnek. **Az eszköz- és képernyőképek illusztrációs célt szolgálnak.

Nézd meg a Galaxy A széria tagjait és találd meg a számodra megfelelőt!

Bemutatunk telefonokat, amelyek lehetővé teszik a mai generáció számára, hogy megtegyék azt, amit mások nem tudnak. Ismerd meg az új Galaxy A készülékeket! A királyság mindenkinek jár.

Nézd meg a Galaxy A széria tagjait és találd meg a számodra megfelelőt! Nézd meg a Galaxy A széria tagjait és találd meg a számodra megfelelőt!

Válts Galaxy A-ra!

Válts Galaxy A-ra! Válts Galaxy A-ra!

»Beszélgessünk róla!Mobiltelefon, Samsung Galaxy A21s A217F/DS 32GB Black