Belépés
   
0 Termék
A hónap akciói

Rólunk mondták

Szuper cuccok, jo árak

György Réka

Rólunk mondták

A legjobb üzlet és nagyon rendes kiszolgálás, gyors szállítás és az árak hozzaférhetőbbek mint más üzletkben amiket tudok. Köszönöm szépen a Note 3-ast és külön Csabának a nagyon rendes kiszolgálást.  Csak ajánlani tudom mindenkinek a NotebookGsm Székelyudvarhely üzletét.  

Ravasz Gábor


A telefont megkaptam időben, köszönöm a segítőkész kiszolgálást és hogy bármilyen kérdésemre értelmes és szakszerű választ kaptam.

Kristó Lóránd


Nagyon rendesek voltatok,mindenkinek csak ajánlani tudom:-) !! Nagyon köszönöm!

Zsofia Kalamar


Köszönöm a gyors intézkedést az önök részéről, a fair válaszolást, a telefon tökéletesen működik teljesen meg vagyok önökkel elégedve, ezért ajánlottam önöket 3 barátomnak is akik valószínűleg önöknél fognak vásárolni (az egyik már tegnap meg is rendelt egy G2-t). Köszönök szépen mindent!

Bauer Kristóf


Köszönöm a gyors kiszolgálást, a segítőkészséget és a tökéletes kommunikációt! 

Szabó Meli és Laci


A nagyi téglaphonejától s legújabb iPhone-ig mindenhez értenek és mindent árulnak. Ahonnan telefont még meg lehet menteni onnan ők visszahozzák a telefonod. Ráadásul hihetetlenül jó áron!

Szasz Csaba


Szeretnék megköszönni mindent, nagyon elégedett vagyok az útbaigazításokkal és a komunikációval kapcsolatban, annak ellenére hogy nagyrészt neten történt. Kívánok minden jót és további sok sikert.

György Csongor


Sony Xperia P-t szeretnék és Romániában még egy oldalon sem láttam ilyen olcsón, megbizható oldalon, garanciában. Szuper ajánlat!

Sinka Hunor-Barna


Nagyon szépen köszönöm a közreműködést és segítséget. Remélem még lesz alkalmam, hogy önöktől vásároljak más terméket.

Tánczos Károly


Köszönöm a minőségi munkát és a kedves kiszolgálást! :D

Lidia Magyari


Szuper cuccok, jo árak

György Réka


Ha szeretnétek a legjobb kiszolgálást kapni egy mobiltelos, vagy laptopos üzletben, akkor gyertek a NotebookGsm-be!

Attila Benkő


A honlap egész jól kialakított,a kínálat változó es megfelelő,az árak nem rosszak,a kiszolgálás kedvességgel telitett,es megfelelő :)

Fábián Kinga


Sokszor vásároltam adtam el vagy cseréltem náluk... Mindig elégedetten távoztam!! Csak ajánlani tudom őket én máshová be sem térek, ha mobilos dolgom akad. Bátran ajánlom őket mindenkinek! Még sok sok sikert az egész csapatnak! :)

Mihály Loránt


Az árak nagyon jók! Vásárlási tapasztalatom még nincs, de remélem hamarosan lesz... :D

Botis Botiss


Zsír! 11/10 ;)  És az árak is a te pénztárcádhoz vannak igazítva!

Piri Szabolcs


Ajánlom mindenkinek. Az árak megfelelőek, a kiszolgálás és a tájékoztatás nagyon határozott és érthető. Nagyon okosak ezek a nyeremény játékok, már több ilyen is volt és aki pályázott és szerencsés vagy feltörekvő volt az nyert és tisztességesen megkapta a nyereményt. Szóval gratulálok üzletetekhez, így tovább! *****

Szász Arnold


A kiszolgálás nagyszerű, mindent elmagyaráznak, odafigyelnek, hogy mit vásárolnál, gyors kiszolgálás. szóval röviden ennyi, és ajánlom mindenkinek...

Ricsy Rycs


Tetszik: barátságos személyzet, a szakértelem (ami a legtöbb szaküzletből hiányzik), a hozzáállás egy fogyasztó problémájához, az árazást jónak találom. Csak így tovább!!

Attila Fenyédi


Kifogástalan!!Ha lehet osztályozni akkor 10-es!!

Deak Janos


Az első okos-telefonom a NotebookGSM-nel  vásároltam, a választás oka a pénztárcabarát árajánlat, a barátságos személyzet...

Lukácsi Lehel


És ami még jó, hogy bármilyen apró problémával fordulhatok hozzájuk. Kezdem úgy érezni, hogy Udvarhelyen még nincs minden elveszve, legalábbis a Notebook Gsm-nél nincs.

Tornai Szilárd


Az egyik legmegbízhatóbb új telefonvásárlási forrás a NotebookGsm.ro

Bersan Peter